blog-logo

Primarul din Cața iese la contraatac!

Primarul din Cața iese la contraatac!

gheorghe vocila cata webPrimarul comunei Cața, Gheorghe Vocilă, a contestat astăzi, într-o conferință de presă susținută la sediul PNL, acuzațiile aduse de prefectul Mihai Mohaci.

Vocilă susține că toate atacurile la adresa sa sunt presiuni venite și pe cale politică pentru a renunța la acuzațiile pe care i le aduce unui fost sportiv de la Dinamo, campion la judo, care l-a bătut și este cercetat pentru tentativă de omor.

„Referuitor la contractele de concesiune și îchiriere ale pajiștilor din comună și presupusele încălcări ale legii sunt chestiuni din vechiul mandat, despre care au vorbit și contracandidații mei, dar cetățenii nu au plecat urechea la ce spun ei, pentru că știu care este adevărul, iar dovada este că m-au reales pentru un nou mandat. Consider că aceste afirmații sunt neadevărate, nu atac instituțiile statului, dar îmi rezerv dreptul de a-mi apăra imaginea în instanță. Nu vreau să aduc prejudcii de imagine nici alianței USL, dar sunt atacat pentru presupuse fapte, iar de la Prefectură mă aștptam de la ajutor pentru a lămuri situația terenurilor.  Dar nu a m avut parte de niciun ajutor. Iar când am vrut să rezolv situația unui teren deținut abuziv de cineva (campionul de judo de la Dinamo – n.r.), mi-a fost pusă viața în pericol“, a precizat Vocilă.

Alte articole:   Lista medicilor de familie din județul Brașov unde se pot face teste rapide COVID-19

Primarul din Cața a precizat că va răspunde în scris, punctual, Prefecturii, pentru fiecare acuzație care i s-a adus: „Am fost cercetat de DNA pe aceste lucruri și am rezoluția Tribunalului Brașov. Eu nu am decât 130 de hectare de teren, primite în 2002, de la fostul priamr Rusu. Atât. Nu ce se spune acum…“.

Pe de altă parte, edilul recunoaște că există un contract între Primăria Cața și Asociația Gospodarilor din comună, unde președinte onorific este fiul lui, însă spune că nu ar exista probleme  de incompatibilitate, întrucât nu este semnat nici de el, nici de fiul lui, ci de viceprimar și un al reprezentant al Asociației, care este condusă de un comitet format din cinci persoane care repzintp cele cinci sate din Cața.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate