Conservatorii brașoveni vor să obțină 7% la alegerile europatlamentare

Conservatorii brașoveni vor să obțină 7% la alegerile europatlamentare

mircea boricean2Președintele organizației municipale PC Brașov, Mircea Boricean, care este și consilier local, spune că participare conservatorilor la alegerile europarlamentare fără a intra în vreo alianță politică va duce la „notorietatea partidului“, însă recunoaște că „acest lucru presupune și multă muncă“.

Boricean a anunțat că ținta propusă a fi obținută de conservatori este de 7%, care nu ar fi greu de atins, având în vedere că PC este partidul care a venit cu cele mai multe inițiative pentru susținerea mediului de afaceri, a fermierilor și, nun în ultimul rând, este cel care a inițiat legea privind reducerea TVA la pâine: „Nu numai că am venit în sprijinul tuturor românilor, prin reducerea prețului la pâine, ci și la bugetul de stat s-a constatat o creștere a încasărilor cu circa 8%  în acest domeniu“.

Alte articole:   8 august 2020: Doar 32 de persoane infectate cu coronavirus la Brașov, în ultimele 24 de ore

Mircea Borciean a precizat că PC Brașov va propune un candidat pe listele conservatorilor pentru europarlamentare, dar nu l-a nominalizat, pe motiv că „încă nu s-a finalizat lista“. PC are la Brașov organizații în 52 din cele 55 de localități din județ.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
  1. ce bine de unii care au un glob de cristal si prevad viitorul

    Reply
  2. Claudia Boriceanu O, da! De parcă PUR/PC a luat vreodată ceva de unul singur. Iar la Brașov partidul ăsta nu există. Nu că ar exista pe plan național în afara studiourilor Antena3.

    Reply
  3. Daniel are dreptate, acest partid în Brasov este doar pe hârtie. Au avut oameni capabili dar acestia au fost eliminaţi destul de repede.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate