blog-logo

Concurs! Căutăm un câine… patriot! Câștigă el, câștigi și tu!

Concurs! Căutăm un câine… patriot! Câștigă el, câștigi și tu!

catel nationalistSe apropie Ziua Nationala a Romaniei, care nu va trece neobservata nici printre catei. Si ei fac parte din familiile noastre asa ca o zi ca aceasta poate fi sarbatorita si de prietenii nostri necuvantatori.

Va invitam sa va „dotati“ cateii cu panglici, caciuli, cocarde tricolore sau orice altceva va mai trece prin minte, sa le faceti poze si sa ne trimiteti apoi fotografiile voastre pe adresa amp.paulaciotlos@gmail.com.

Cea mai frumoasa si inedita fotografie, insotita si de o povestioara „spusa” chiar de catel, va fi premiata cu un ham Trixie captusit cu fleece pentru prietenul patriot si doua invitatii gratuite la Rezervatia de ursi Libearty de la Zarnesti, pentru stapani. Bonus: recunostinta vesnica a Patriei Mame!

Alte articole:   Tudor Benga critică adoptarea bugetului pe anul 2021: „Parlamentul joacă an de an aceeaşi operetă"

catel nationalist2Numele castigatorului si fotografia „nationalista“ vor fi publicate in newsletter-ul lunii decembrie al Asociatiei Milioane de Prieteni, newsletter ce va fi distribuit la peste 2.000 de persoane din toata lumea. De asemenea, poza castigatoare va fi publicata si pe site-ul Asociatiei, la adresa www.ampbears.ro și pe site-ul newsbv.ro, partener media al evenimentului organizat de Asociația Milioane de Prieteni.

Distribuie dacă îți place!
  1. insemnele nationale , respectiv TRICOLORUL nu poate face obiectul amuzamentului …

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate