blog-logo

Bal de caritate pentru elevii de excepție din Brașov

Bal de caritate pentru elevii de excepție din Brașov

laura bratosinOrganizația de Femei a PNL (OFL) Braşov pregăteşte o surpriză elevilor excepţionali din judeţ. Doamnele au pregătit un bal de caritate.

Astfel, 10 dintre cei 90 de copiii olimpici vor fi sprijini’i financiar să-și aprofundeze studiile.  „Este vorba despre un bal de caritate pentru copiii cu performanţe deosebite la învăţătură, copii care au obținut premii I, II, menţiuni sau premii speciale la olimpiadele naţionale în anul 2013, dar care au nevoie de ajutor întrucât provin din familii în care deși părinții muncesc, veniturile sunt modeste“, a precizat Laura Bratosin, preşedinta OFL Braşov.

„Noi suntem consecvenţi aceluiaşi principiu cu care i-am obişnuit pe braşovenii de-a lungul timpului şi anume, că, în toamna organizăm un bal pentru geniile oraşului. De dată asta ne îndreptăm spre învăţământ, vor fi zece copii care, din punctual nostru de vedere, sunt genii în domeniul lor de activitate: performanţe matematice, în domeniul literaturii şi al muzicii”, a spus senatorul PNL Sebastian Grapă.

Alte articole:   Părinții care adoptă un copil primesc concediu 2 ani. Legea a fost promulgată

Balul de caritate va fi organizat la în Barul de Noapte de la Aro Palace, pe dată 14 noiembrie, ora 18.00.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.