blog-logo

RAT anunță modificări în trafic pentru traseele care au capăt de linie „Saturn”

RAT anunță modificări în trafic pentru traseele care au capăt de linie „Saturn”

autobuz rat nouiConducerea Regiei Autonome de Transport (RAT) Braşov a anunțat că, începând de luni, 11 noiembrie 2013, vor apărea modificări în orarele şi traseele liniilor care treceau prin capătul de linie „Saturn”.

Schimbările sunt determinate de începerea, săptămâna viitoare, a lucrărilor de modernizare a capătului de linie. Astfel:

  • – autobuzele de pe linia 6 vor opri pe prima bandă de circulaţie de lângă capul de linie; nu li se modifică orarul;
  • – troleibuzele de pe linia 8 vor opri pe prima bandă de circulaţie de lângă capul de linie; nu li se modifică orarul;
  • – autobuzele de pe linia 17B, pe sensul de deplasare spre Gara CFR Braşov, NU vor mai opri în capătul de linie „Saturn”. De la staţia „Carrefour” autobuzele vor circula fără oprire până în staţia „Cometei”. Nu li se modifică orarul de circulaţie;
  • – autobuzele de pe linia 21, pe sensul de deplasare spre Triaj, NU vor mai opri în capătul de linie „Saturn”. De la staţia „Carrefour” autobuzele vor circula fără oprire până în staţia „Cometei”. Nu li se modifică orarul de circulaţie;
  •  – autobuzele de pe linia 22 vor opri pe prima bandă de lângă capătul de linie „Saturn”. Vor apărea modificări de orare de circulaţie.
  • – autobuzele de pe linia 23 vor opri pe prima bandă de circulaţie de lângă capul de linie; nu li se modifică orarul;
  • – autobuzele de pe linia 25 nu vor mai opri în capătul de linie. Îmbarcarea şi debarcarea călătorilor se vor realiza în staţiile „Saturn” şi „Cometei”.
  • – autobuzele de pe linia 40 vor opri pe prima bandă de circulaţie de lângă capul de linie. Vor apărea modificări de orare de circulaţie.
  • – autobuzele de pe linia 52 nu vor mai opri în capătul de linie. Îmbarcarea şi debarcarea călătorilor se vor realiza în staţiile „Saturn” şi „Cometei”.
Alte articole:   Cod galben de ninsori și vânt în județul Brașov, până miercuri seara

Tabelele cu orarele de circulaţie modificate vor fi afişate în toate staţiile de pe traseu, precum şi pe site-ul Regiei, www.ratbv.ro, în secţiunea „Trasee şi orare”. Noile orare vor purta menţiunea „Valabil din data de 11.11.2013”.

Referitor la aceste modificări, directorul general al RAT Braşov, ing. Cristian Radu a precizat că „momentul actual reprezintă startul implementării proiectului de modernizare a capetelor de linie, parte a procesului de creştere calitativă a sistemului public de transport de călători în municipiul Braşov. Facem un apel la bunăvoinţa călătorilor, pentru a înţelege necesitatea realizării acestor modificări”.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate