Baschet: Olimpia CSU revine în forță, în deplasare la Cluj

Baschet: Olimpia CSU revine în forță, în deplasare la Cluj
baschet3In cadrul mansei tur al Cupei Romaniei Olimpia CSU Brasov s-a impus in deplasarea de la Cluj cu 67-52 in fata Universitatii, pe sferturi: 18-10, 15-14, 16-16, 18-12, după înfrângerea severă de acasă, în compania celor din Alba Iulia.
Meciul a fost de la un capat la celelalt la dispozitia “olimpicelor”, care fara sa forteze au castigat la o diferenta confortabila.
Astfel, in proportie de 99% formatia brasoveana este calificat in faza urmatoare a competitiei, Universitatea Cluj putand spera doar intr-un miracol in returul de la Brasov, care se va disputa la inceputul lunii decembrie.
„Sunt foarte bucuros ca am castigat astazi si mai ales ca am aratat ca avem o atitudine buna. Nu cred ca se mai poate pune problema calificării echipei, insa trebuie sa tratam serios si meciul retur de acasa. Cred ca putem face o figura frumoasa in acest sezon al Cupei Romaniei si mi-as dori tare mult sa ajungem in Final Four”, a declarat la finalul jocului antrenorul Dan Calancea.
Au marcat pentru Olimpia CSU Brasov: Bucevac 17p, erak 12p si 10 recuperari (double-double), Kovacevic 10p, Bartee 6p, Dewitt 6p, Avram 5p, Haas 3p si Boltasu 2p.
Olimpia CSU Brasov va juca in devansul etapei a VII-a a LNBF in deplasare, cu Univesitatea Goldis ICIM Arad, vineri 8 noiembrie 2013, de la ora  17.00.
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Majorarea alocațiilor în etape, respinsă de Senat
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate