blog-logo

Patru nenorociți au violat o tânără într-un beci

Patru nenorociți au violat o tânără într-un beci

violata fataPoliţia Braşov a fost sesizată, la începutul lunii, de o tânără de 21 ani, că în seara zilei de 28.10.2013 a fost victima unei agresiuni sexuale.

Fata a povestit că, în jurul orei 21.00, sub pretextul că o duce la un suc, a fost dusă cu forţa de  prietenul său în subsolul unei  locuinţe necunoscute din cartierul Astra, unde, împotriva voinţei sale, a fost obligată să întreţină raporturi sexuale  cu prietenul ei şi cu alţi trei tineri necunoscuţi.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, acești au stabilit că fata avea de aproximativ 3 luni o relaţie cu un tânăr de 23 ani, iar în seara respectivă individul a forţat-o să intre în subsolul locuinței, unde a fost agresată sexual de prietenul ei și trei cunoscuți  ai acestuia, de 24,25 și 30 ani.

Alte articole:   ÎN DIRECT Ceremonia de învestire a primarului și a consilierilor locali din Prejmer

În cele din urmă, după investigații în municipiul Brașov și în județul Buzău, polițiștii i-ai prins pe cei cei patru suspecți, pe numele lor instanța de judecată emițând mandate de arestare pentru trei dintre ei, între care și prietenul victimei, ultimul fiind cercetat în stare de libertate, pentru comiterea infracțiunii de viol.

Distribuie dacă îți place!
  1. Cădelniță Patrafir 6 noiembrie 2013, 2:31 PM

    violator, ceercetat în stare de libertate ? în ce țară trăim…

    Reply
  2. Referitor la articolul publicat de Dumneavoastră privind tânăra de 21 de ani violata de 4 indivizi – "nenorociți" intitulati de Dvs. -, vă facem cunoscut că deși Judecatoria Brasov a dispus masura arestării preventive pentru 29 de zile, Tribunalul Brașov a dispus punerea în libertate a acestor violatori. Nu pot să nu mă întreb cum de Instanta a ajuns la concluzia că acești violatori nu reprezintă un pericol social concret atât pentru victima, cât și pentru ordinea publica, ca cercetarea lor in stare de llibertate nu va zadarnici aflarea adevărului prin influențarea unei părți ? Avocatul tinerei violate – Av. Olguta Tanase

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.