blog-logo

Săcele: Primăria nu rezolvă problema, unii otrăvesc câinii

Săcele: Primăria nu rezolvă problema, unii otrăvesc câinii
Foto: Paul Szasz Sebes

Foto: Paul Szasz Sebes

Aceasta imagine dezolanta  poate fi vazuta pe strada Armata Romana din Sacele. Cadavrul acestui caine se afla langa casele de tip familial „Chip si Dale”, amplasate chiar langa ocolitoarea municipiul Săcele.

Dupa cum se vede si din poze, langa bietul animal sunt doua bucati de carne, ceea ce înseamnă că a fost otrăvit.

Trebui punctate două aspecte: pe de o parete, problema câinilor comunitari din Săcele persistă, iar Primăria nu poate, nu vrea, nu este interesată să rezolve această problemă, iar cei care sunt disperați de agresivitatea câinilor, recurg la astfel de gesturi care nu pot fi acceptate într-o lume civilizată…

Alte articole:   Prefectul Brașovului, eliberat din funcție

Paul Szasz Sebes

Distribuie dacă îți place!
 1. Primaria e interesta numai sa dea unei firme private Canionul 7 Scari. Ar merita un articol si pe tema asta, pate si niste informatii publice cu numele firmei de exemplu.

  Reply
 2. "cei care sunt disperați de agresivitatea câinilor"

  Niste infractori bun de exersat pulanul si bocancul in gura lor … exact la fel ca si cei ce arunca in stra da cainii … adica aia care nu isi sterilizeaza cainii … ca doar ce sa faca cu atata puiet ?
  Deci daca primaria s-ar apuca sa rezolve problema pe bune … n-ar mai avea votaci sau platitoti de taxe … ca ar fi majoritatea in puscarie ! De aia nu se va rezolva problema asta … prea multi infractori ce ar trebuii sa dispara. Asa mai refuleaza cate unu, primaria mai inchide ochii … tipic romanesc !

  Reply
 3. Situatia nu s-a schimbat cu NIMIC, ba chiar s-a inrautatit intre timp, cainii vagabonzi sunt la orice colt de strada, primaria NU FACE NIMIC!!! De ce?

  Reply
 4. Situatia nu s-a schimbat cu NIMIC, ba chiar s-a inrautatit intre timp, cainii vagabonzi sunt la orice colt de strada, primaria NU FACE NIMIC!!! De ce? http://newsbv.ro/…/cainii-vagabonzi-terorizeaza-saceleni/

  Reply
 5. intrebarea e simpla: cine ar trebui s a moara din doi? un om s au un caine…MARSSSSSSSSSSSSSSS , LA SAPUN CU EI……..

  Reply
 6. INCA (12.01.2015) situatia nu s-a schimbat cu NIMIC, ba chiar s-a inrautatit mai mult intre timp, cainii vagabonzi sunt la orice colt de strada in haite, primaria NU FACE NIMIC!!! De ce?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate