blog-logo

Petrecere de Halloween la Castelul lui Dracula

Petrecere de Halloween la Castelul lui Dracula

castelul bran noapteaAdministratorii Castelului Bran promit un Halloween de groază, invitaţii urmând să fie întâmpinaţi de însuşi Contele Dracula.

Anul acesta, „Contele Dracula a decretat: petrecerea de Halloween, de la Castelul Bran, se va organiza în acest an, astăzi, 2 noiembrie. Castelul va deschide porţile petrecăreţilor la ora 19.00 şi va da semnalul de închidere după ora 1″.

Gazda petrecerii, Contele Dracula, s-a pregătit şi în acest an pentru vizitatorii care-i vor trece pragul casei. Îi va însoţi într-un tur de noapte prin încăperile reşedinţei sale, stropit cu un shot de vodkă neagră în temniţa castelului şi cu un pahar de vin roşu în curtea interioară. De la petrecere nu vor lipsi ielele, zânele rele, care vor încerca, prin cântec şi dans, să fure minţile celor mai slabi de inimă.

Alte articole:   CFR Călători va lansa o aplicație mobilă pentru achiziția biletelor

Biletele de intrare la petrecerea de Halloween costă 50 sau 75 de lei și includ accesul în Castel, tur nocturn cu Contele Dracula, black vodka shots, vin roşu, și dansul ielelor. Cei care vor plăti 75 de lei pe bilet, vor putea urmări, de la orele 19.30, filmul „Nosferatu” a cărei proiecție va fi în cortul amplasat special în Parcul Regal. Proiecția face parte din „Dracula Film: Horror and Fantasy Festival”. La final, începând cu 21.30, se va da startul petrecerii „Halloween After Party”.

Biletele de intrare se găsesc la caseria Castelului, iar Contele Dracula îi invită pe cei ce îi vor călca pragul să fie costumaţi.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate