blog-logo

Fabrica de lapte Brașov a lansat brandul „Familia Brașoveanu“

Fabrica de lapte Brașov a lansat brandul „Familia Brașoveanu“

directori olympusFabrica de Lapte a companiei grecești Olympus a lansat astăzi un nou brand pe piața locală, destinat exclusiv brașovenilor.

Gama „Familia Brașoveanu“ are în prezent, la această oră, iaurturi, lapte și brânzeturi de vacă, capră și oaie.

Produsele sunt realizate din lapte colectat de la 30 de ferme din judeul Brașov, care sunt la o altitudine de peste 600 de metri. Zilnic se colectează peste 50 de tone de lapte, care în cel mult două ore ajunge de la ferme în fabrica de procesare, a preiczat directorul general al fabricii de la Hălchiu, Ilias Pliatsikas.

iarut familia brasoveanu„Am numit noua gamă de produse «Familia Brașoveanu» pentru că suntem la Brașov din 1999 și considerăm că aici este și casa noastră. Sperăm și credem că susține cu demersul nostru economia locală – fermierii, brandul va aduce un plus de recunoaștere Brașovului, furnizorii și colaboratorii noștri. De mâine, produsele din gama «Familia Brașoveanu» vor putrea fi găsite în 100 de magazine de cartier în tot județul și în lanțurile de supermarketuri“, a precizat Pliatsikas.

Alte articole:   Brașovul, pe locul al IV-lea în țară în ceea ce privește numărul salariaților

Gama de produse din „Familia Brașoveanu» va fi extinsă, la începutul anului viitor, cu smântână, sana, lapte bătut și chefir, toate cu lapte din ferme de la Brașov.

În perioada 1999-2013, Olympus a investit în România 70 de milioane de euro. Pentru anul viitor, sunt programate noi investiții de până la 6 milioane de euro. Cifra de afaceri din acest an pentru Olympus România este de 245 de milioane de lei, iar pentru 2014 se estimează o cifră de afaceri de 330 milioane de lei, fabrica de la Brașov evoluând de la 25 de angajați la 250, câți numără în prezent, a declarat și Dimitrios Sarantis, președintele grupului Tyras, din care face parte și Olympus România.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.