blog-logo

Macrou cu viermi, la Brașov

Macrou cu viermi, la Brașov

peste viermiComisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor au verificat de urgență un supermarket din Brașov, ca urmare a unei reclamaţii venită de la un consummator. Acesta susţinea că a cumpărat de la acel magazin peşte cu viermi.

Reclamaţia brașoveanului s-a dovedit întemeiată. Comisarii de la OPC au găsit în magazin nu mai puțin de 32 de kilograme de macrou congelat care, deşi era în termen de valabilitate, peștii erau infestați cu viermi intestinali de 1-2 cm.

Întreaga cantitate de peşte congelat a fost retrasă de la comercializare în vederea distrugerii şi s-a aplicat o amendă de 30.000 de lei magazinului care a vîndut peştele cu viermi.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Workshop, la Brașov: „Prevenirea și gestionarea afecțiunilor musculoscheletice de origine profesională”
  1. Ar fi foarte bine daca am sti si noi de la ce supermarket sa nu mai luam de acolo….

    Reply
  2. din pacate de de la CJPC nu au dat numele…

    Reply
  3. Duminica am cumparat din Carrefour macrou congelat. Dupa aproximativ 3 ore, cand am vrut sa-l preparam, am constatat ca era putred, cu miros ingrozitor, nu stiu daca avea si viermi, pentru ca nu am mai insistat… Ne-am intors la Carrefour cu pestele, am primit banii inapoi pe el si nu am primit nici un raspuns la intrebarea noastra de ce continua sa-l vanda la raft, daca este stricat (banuiesc ca tot lotul era asa, nu doar cei 6 pesti cumparati de noi)!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.