blog-logo

QuantiQ, pe scena festivalului „Rock’n Iași“

QuantiQ, pe scena festivalului „Rock’n Iași“

quantiqBrașovenii de la QuantiQ vor urca, vineri 1 noiembrie, pe scena festivalului „ROCK’ N IASI”.

Va fi primul contact cu scena dupa aproape patru luni de pauza. Cei trei noi colegi ai trupei s-au acomodat neasteptat de bine si de repede cu piesele si cu sound-ul QuantiQ si au adus la trupa, pe langa toate acestea, o doza mare de forta, siguranta si seriozitate.

Andrei cu magica sa chitara cu opt corzi a schimbat foarte mult sound-ul pieselor, in ceva mult mai bine decat inainte. Catalin este un instrumentist deosebit care a prins practic din zbor si a remodelat sectia ritmica a trupei intr-un mare fel. Despre Flavius nu putem sa va spunem decat un singur lucru : absolut genial.

Alte articole:   Limita maximă de viteză de pe autostrăzi și Drumurile Expres ar putea fi modificată. Ministerul Transporturilor a solicitat MAI creşterea limitei

In ciuda varstei sale ceva mai mici, Flavius reprezinta, pentru QuantiQ, cireasa de pe un tort bine ornat si garnisit… „Peste toate acestea, cei trei noi colegi, ne-au adus un mare plus la capitolul atmosfera placuta la trupa , umor, seriozitate,implicare si cel mai important ,au reusit sa reconstruiasca notiunea de prietenie care trebuie sa existe intre membrii unei trupe. Dupa festivalul de la Iasi, vom incepe sa intocmim si o harta clara a viitoarelor concerte si evenimente la care vom participa. A sosit momentul sa va revedem pe toti si abia asteptam sa facem asta“, a declarat pentru newsbv.ro Radu Păduraru, PR manager al trupei.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.