blog-logo

Trei confederații sindicale din învăţământ vor picheta astăzi Prefectura

Trei confederații sindicale din învăţământ vor picheta astăzi Prefectura

PROTEST - SINDICALISTI - GUVERNSindicaliștii cer mărirea salariului minim pe economie, crearea de locuri de muncă și majorarea veniturilor angajaţilor din învăţămînt, începînd cu 1 ianuarie 2014.

Acțiunea de protest, programată pentru astăzi la Brașov, este organizată de Confederaţia Naţională Sindicală „Cartel ALFA”, Blocul Național Sindical și Federația Sindicatelor din Învățământ „Spiru Haret”. Sindicaliștii se așteaptă la un număr de peste 300 de participanți, care vor picheta Prefectura Brașov, între orele 14-16.

1.000 de lei salariul minim pe economie și crearea de locuri de muncă sunt principalele cerințe ale CNS „Cartel ALFA”, spune președintele filialei Brașov, Fănică Gabor.

Pentru că în mare parte solicitările sunt comune, la protestul de astăzi vor participa și sindicaliștii din BNS, spune președintele filialei Brașov, Gheorghe Apostu.

Alte articole:   Astăzi va fi vaccinată persoana cu numărul 1.000.000

Recenta declaraţie a premierului Victor Ponta, prin care anunţata că salariile bugetarilor nu vor fi indexate în anul 2014, deci implicit nici cele ale profesorilor, i-a făcut pe dascăli să ia decizia să iasă și ei în stradă, spune vicepreședintele FNS Spiru Haret, Florin Dobrescu.

Pichetarea Prefecturii Brașov este programată pentru astăzi între orele 14-16 iar mâine sindicaliștii se vor întâlni cu parlamentarii brașoveni pentru a căuta împreună soluții la probleme ridicate.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate