blog-logo

PPDD rămâne ferm pe poziţie şi îi arde la buzunare pe parlamentarii traseişti din Braşov

PPDD rămâne ferm pe poziţie şi îi arde la buzunare pe parlamentarii traseişti din Braşov

PPDD sedinta evaluare partid (28)Conducerea PPDD s-a întâlnit, astăzi, la Braşov, cu reprezentanţii formaţiunii braşovene în cadrul unui turneu de evaluare a organizaţiilor din ţară.

Preşedintele PPDD, Simona Man, a ţinut să sublinieze faptul că partidul a avut parte de o serie de „trădări şi dezertări”, însă acestea nu vor afecta în nici un fel forţa partidului pentru alegerile de anul viitor.

„Pentru interese personale, unii au ales să trădeze atât partidul care i-a propulsat, cât şi electoratul care le-a dat girul să meargă în parlament. Sunt convinsă că electoratul îi va taxa şi, mai mult ca sigur, partidele în care s-au dus nu îi vor pune pe liste la viitoarele scrutine”, a subliniat Simona Man. Aceasta a mai precizat că, în momentul de faţă, PSD duce o campanie de racolare din toate partidele tocmai pentru a-şi consolida poziţia în contextul în care se pregăteşte destrămarea USL.

Alte articole:   De astăzi se fac înscrieri pentru Bikeathon Țara Făgărașului

Secretarul general al PPDD, Liviu Neagu, a precizat că toţi parlamentarii care au părăsit PPDD vor suporta consecinţele convenţiei pe care au semnat-o înainte de a obţine posturile de demnitari. Formaţiunea a început demersurile pentru a-i acţiona în instanţă pe parlamentarilor PPDD care au trecut la alte partide, iar acestora li se vor cere să achite câte două milioane de euro, conform convenţiei semnate.

„Şi cei doi demnitari braşoveni care au plecat au devenit acum o «cartelă de vot» pentru cei de la putere. Cei slabi au cedat, însă cei puternici au rămas în continuare în PPDD şi vor duce la îndeplinire ţintele pe care le avem în perioada următoare. Şi în mandatele trecute, unii parlamentari au migrat spre formaţiunea de la putere. Se pare că este o meteahnă întipărită în rândul partidelor aflate la putere, de a racola parlamentari. Anterior campaniei pentru alegerile parlamentare, fiecare candidat a semnat o convenţie cu PPDD, ca în cazul în care părăseşte partidul, să plătească două milioane de euro şi vom asista la un proces fără precedent”, a precizat Neagu.

Distribuie dacă îți place!
  1. Urmariti serialul …! Cu stima Marius Coste

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate