blog-logo

EXCLUSIV O firmă daneză cumpără CET să facă parc fotovoltaic

EXCLUSIV O firmă daneză cumpără CET să facă parc fotovoltaic

cet basovInfo Dip Insolvency SPRL, lichidatorul judiciar la CET Braşov, negociază cu o companie din Danemarca vânzarea activelor CET Braşov. Danezii  vor ca pe terenul fostei Centrale Electro-Termice să construiască un parc de panouri fotovoltaice.

Şeful Info Dip, Viorica Munteanu, a confirmat pentru newsbv.ro că există negocieri pe această temă, următoarea întâlnire pe această temă urmând să aibă loc săptămâna viitoare.

Negocierile sunt purtate din partea danezilor de firma Custosolar SRL, cu sediul în București, firma inființată în România de compania străină. Firma mai ar eîn intenție construirea unui parc fotovoltaic la Purcăreni, pe str. Principală nr. 71C, pentru care a solicitat emiterea acordului de mediu. Această investiție este prevăzută pentru oputere nominala de 8877,75 KWp, instalata pe  suprafata de 17,7 ha.

Alte articole:   Mai multe străzi din Săcele rămân fără curent electric

Prețul vehiculat pe piață pentru această tranzacție este de aproximativ 11 milioane de euro.

Activele – constructii cu teren aferent – in suprafata de 858.302 mp, au fost scoase la licitație publică cu strigare, la un pret total de pornire 16.995.100 euro. Pentru că nu s-au găsit cumpărători interesați până acum, licitația este reluată în fiecare zi de vineri.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate