Consiliul Județean Brașov scoate la vânzare cabinetele medicale de pe Diaconu Coresi

Consiliul Județean Brașov scoate la vânzare cabinetele medicale de pe Diaconu Coresi

mariana cajuConsiliul Județean Brașov continuă demersurile privind vânzarea spațiilor din imobilul de pe strada Diacon Coresi nr. 1 (fosta policlinică de stomatologie).

Pe de o parte, continuă procesul de vânzare – cumpărare, în cazul medicilor care au avut contracte de concesiune cu Consiliul Județean Brașov și care și-au exprimat dreptul de preempțiune pentru a-ți cumpăra cabintele.

„În ședința de plen a Consilului Județean, de vineri, se va supune aprobării vânzarea prin licitație publică a celorlalte cabinete medicale (pentru care medicii nu și-au exprimat dorința de a le achiziționa), a unui spațiu comerical, a unui birou administrativ și a mansardei imobilului. După cum ați mai fost informați, întreaga procedură de vânzare fiind transparentă, evaluarea făcută de un expert, la solicitarea Consiliul Județean Brașov și aprobată în ședința de plen din martie 2013, pentru imobilul din strada Diaconul Coresi, este de aproximativ 900.000 de euro“, a declarat Mariana Câju, președintele Comisiei de Sănătate a Consiliului Județean Brașov.

Banii obținuți din vânzarea acestui imobil vor fi folosiți în exclusivitate pentru lucrările de modernizare a Spitalului Județean Clinic de Urgență Brașov.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Cabinetele de optica medicală Optic House - Consultații oftalmologice de calitate la Brașov
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.