blog-logo

Baschet: Olimpia CSU a învins detașat la Cluj

Baschet: Olimpia CSU a învins detașat la Cluj
baschet olimpia csuIn cadrul etapei a IV-a a Ligii Nationale de Baschet Feminin Olimpia CSU Brasov s-a deplasat la Cluj pentru disputa cu Universitatea. Se anunta o partida dificila pentru „olimpice” din cauza ca echipa gazda era  in cautarea primei victorii din acest campionat.
Brasovencele au inceput in  forta si au castigat primul sfert fara drept de apel 19-9. Sfertul doi a revenit tot „olimpicelor” cu 25-20, Olimpia CSU avand un avantaj confortabl la pauza mare, 44-29. Dupa pauza clujencele au iesit mai motivate si au reusit sa mai reduca din diferenta impunandu-se cu 14-11. Sfertul 4 a revenit brasovencelor scor 17-9, astfel ca victoria „olimpicelor”. 72-52, este una pe deplin meritata.
Astfel, dupa primele 4 etape Olimpia CSU Brasov inregistraza 2 victorii si 2 infrangeri totalizand 6 puncte.
Pentru Olimpia CSU Brasov au punctat: Kovacevic 23p, Bucevac 16p, Erak 15p. Irimia 12p, Haas 4p, Dewitt 2p.
Zdenka Kovacevic in zi de gratie.Chiar in ziua disputarii jocului, jucatoarea de origine croata a implinit varsta de 26 de ani.Prin evolutia sa de exceptie, 23 de puncte, 4 recuperari si 7 pase decisive a reusit sa isi faca un cadou deosebit de ziua de nastere.La finalul partidei a declarat: „Sunt foarte fericita ca am facut un joc bun si am reusit sa castigam acest joc.Suntem pe drumul cel bun si cred ca ne putem intoarce cu o victorie si de la Timisoara”.
Antrenorul bra;ovencelor, Dan Calancea, a declarat la finalul partidei că: „este o victorie importanta pentru noi in lupta pentru accederea in playoff. Jucam din ce in ce mai bine de la meci la meci si asta imi da incredere pentru meciurile ce stau sa vina”.
Urmatoarea partida pentru Olimpia CSU Brasov va avea loc tot in deplasare, sambata, 26 octombrie 2013, de la ora 15.00, la Timisoara, unde va intalni formatia din localitate, BCM Danzio.
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   ME solicită ca orele remediale să fie făcute ”faţă în faţă”, indiferent de scenariul în care este localitatea

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate