Realul de la Brașov s-a închis. Se redeschide în noiembrie ca Auchan

Realul de la Brașov s-a închis. Se redeschide în noiembrie ca Auchan

real brasovRetailerul a stabilit deja un calendar al închiderilor magazinelor Real ce urmează a fi rebranduite. 

Hypermarket-ul Real din Brasov s-a inchis incepand cu data de 21 octombrie, urmand a fi redeschis sub brand-ul Auchan la inceputul lunii noiembrie.

Pe toata aceasta perioada, centrul comercial ELIANA mall, aflat in vecinatatea hypermarket-ului, va functiona normal. Program: Luni – Duminica: 10:00 – 21:00, după cum au declarat reprezentantii companiei Isro House, detinatoarea complexului.

Hypermarket-ul Auchan îşi propune să devină una dintre cele mai atractive şi importante destinaţii de cumpărături pentru locuitorii din zona de nord-vest a orasului şi pentru tranzitul către Bran – Moieciu.

Va fi un magazin modern, cu o gamă completă şi adaptată locuitorilor Brasovului, care îi va surprinde periodic cu acțiuni comerciale inovante și atractive, cu târguri și evenimente, cu oferte sezoniere de amploare.

Transformarea va dura mai puţin de 3 săptămâni şi va consta, pe de o parte, în modificări tehnice şi comerciale, cum ar fi reorganizarea suprafeței de vânzare, extinderea unor departamente comerciale, îmbunătăţirea confortului clienţilor, decorarea, sistemele informatice, formarea echipelor și introducerea comerţului Auchan, de tip discount generalizat, cu game largi şi adaptate de produse, la preţuri permanent mici şi cu servicii utile pentru clienţi.

La finele lunii trecute, retailerul francez Auchan a închis pentru remodelare prima unitate Real din Bucuresti. Până la finalul anului 2013 Auchan are în vedere remodelarea a  7 magazine.

Despre Auchan România

Pe 7 noiembrie 2006 a fost deschis primul hipermarket Auchan, la București, în cartierul Titan. În următorii ani, alte 10 magazine și-au deschis porțile în cele mai mari orașe din România, propunând clienților un comerț bazat pe discountul generalizat – cu toate prețurile mici, o gamă vastă și pertinentă de produse de calitate, ieftine și un confort excelent la cumpărare.

La data de 12 septembrie, Auchan România a finalizat achiziția a 20 de magazine Real de la METRO GROUP și și-a propus un plan ambițios de transformare a lor în Auchan în mai puțin de 12 luni. În noua dimensiune, cu 31 de magazine şi peste 10.000 de colaboratori, Auchan a devenit unul dintre primii cinci cei mai mari angajatori privaţi din România şi a doua reţea de comerţ, ca suprafaţă totală de vânzare, la nivel naţional.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap