blog-logo

Baschet: Olimpia Braşov – Phoenix Galaţi 81-72

Baschet: Olimpia Braşov – Phoenix Galaţi 81-72

baschetEchipa feminină de baschet Olimpia CSU Brașov a câștigat astăzi partida disputată acasă cu Phoenix Galaţi. Scorul final a fost  81-72 (pe sferturi 19-19, 21-15, 18-19, 23-19), meciul contând pentru a treia etapă a Ligii Naţionale.

După un prim sfert încheiat la egalitate (19-19), brașovencele au luat un avantaj în cel de-al doilea, pe care au reuşit să-l gestioneze până la final, chiar dacă Phoenix a câştigat sfertul al treilea.

„A fost un meci foarte, foarte greu. Ne aşteptam la un joc disputat, dar important este că am reuşit să câştigăm şi să obținem prima victorie din acest sezon. Galațiul este o echipă care, cel mai probabil, alături de Universitatea Cluj şi Oradea, se va lupta cu noi pentru prinderea unui loc în play-off. Au fost momente de joc şi mai bune şi mai puțin bune, pe undeva firesc pentru acest început de campionat. Sunt foarte multe jucătoare noi, mai avem nevoie de o perioadă de timp pentru a fi închegate relațiile de joc. Nu vreau să comentez arbitrajul, dar dacă noi am fi fructificat toate momentele clare de sub inel, am fi câştigat la o diferență confortabilă.” a spus la finalul partidei, ntrenorul braşovencelor, Dan Calancea.

Alte articole:   CNAIR a închis mai multe benzinării pe Autostrada A1 București- Sebeș– Nădlac 

„Am făcut un meci foarte bun, pierdut în ultimele două minute, important este că echipa creşte de la meci la meci”, a declarat managerul echipei, Alex Stanciu.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.