blog-logo

EXCLUSIV! Încă un scandal bancar la Brașov: Citește cine a dat lovitura la BCR!

EXCLUSIV! Încă un scandal bancar la Brașov: Citește cine a dat lovitura la BCR!

ghiseu-banca

16.35   Oficialii BCR recunosc scandalul de la Brașov, dar susțin că prejudiciul este mult mai mic decât s-a vehiculat ințial. În cazul a patru persoane s-a desfăcut contractul de muncă, iar alte două sunt cercetate administrativ la această oră.

Natalia Bujoreanu este persoana care este responasbilă de scandaulu BCR Brașov. Angajata băncii se pare că a întocmit o serie de acte neconforme normelor băncii, pe baza cărora  s-au acordat ilegal credite. Alte trei persoane care au contrasemnat documentele, „ca primarul“, și-au pierdut locul de muncă.

Cei de la BCR caută acum contracronometru personal pentru ca activitatea de relații cu publicul să nu fie blocată în ceea ce privește acordarea de consultanță clienților

BCR recunoaște parțial ce se întâmplă la Brașov

Ionuţ Stanimir, purtătorul de cuvânt al BCR, a formulat punctul de vedere oficial al insituţiei bancare, în care se confirmă frauda, dar proporţiile acesteia este redusă la nivelul de 200.000 – 300.000 de euro.

„Banca a sesizat organele de cercetare privind frauda şi a depus vineri o plângere penală, faptele fiind depistate în urma verificărilor interne efectuate de bancă. Conturile clienţilor au fost reconstituite, iar angajatului implicat i-a fost suspendat contractul de muncă pentru încălcarea normelor interne ale băncii. BCR are toleranţă zero faţă de incidentele de fraudă. Repet, conturile clienţilor au fost reconstituite”, a recunoscut acesta, citat de bizbrasov.

10.45 Din informații care nu au fost confirmate, este vorba de un prejudiciu de 400 de milioane de lei noi (aproape 88 de milioane de euro!). Golirea conturilor clienților a fost făcută de un funcționar cu funcție de conducere din interiorul băncii.

10.10 Un nou scandal bancar de proporții se va declanșa la Brașov, după deja celebrele cazuri de la Romexterra, Credit Europe Bank și CEC.

Surse din cadrul unei bănci din Brașov ne-au informat că, începând de ieri, zece funcționari de la Serviciul antifraudă al băncii au descins la Brașov, pentru a repara, pe cât este posibil, un scandal imens, care va afecta imaginea băncii.

Întreaga tărășenie a ieșit la iveală după ce oameni de afaceri din Brașov, care făceau plăți externe, au fost sesizați de partenerii lor că și-au făcut plățile dar… din conturile unor persoane necunoscute!

Surse judiciare au confirmat existența problemele de la această bancă, dar spun că nu pot da publicit[ții numele acesteia până când nu nu vor exista mai multe date.

CITEȘTE ȘI

 

 

Distribuie dacă îți place!
 1. Si pe surse, pe sub mana, nu se poate spune despre ce banca e?

  Reply
 2. plm, fara numele banii nu exista stirea.
  AZI IN BRASOV, UN CETATEAN A FACUT CACA IN SEDIUL CENTRAL AL UNEI BANCI.
  S-AU GASIT SAIBE SI PIULITE IN CIOCOLATA.
  PAINE TOXICA GASITA INTR-UN SUPERMARCHET.
  AVION PRABUSIT INTR-O STATIE DE AUTOBUZ.
  APA OTRAVITA IN PETURILE DE 2L

  Reply
 3. Nu e etic sa dai numele bancii cat timp informatia nu e confirmata. Bine, asta daca nu esti Click sau Cancan.

  Reply
 4. exact.
  pana se confirma,unde e stirea?
  eu zic, sa faci niste stiri la ghici,poate se confirma cate una.Sau inceraca cu horoscop,vremea probabila….o sa ai mai mult succes.

  Reply
 5. păi am înţeles povestea. Care se repeta la braşov. E clar că braşov îl a devenit un centru mafiei bancare. Ce mai conteaza ce banca. O să aflam care e. Important sa vedem ce întâmpla după.că la cec să pus batista pe tambal

  Reply
 6. […] 400 de milioane de lei, adică aproximativ 88 de milioane de euro, potrivit informaţiilor newsbv.ro. de asemenea, se ştie că banca a depus o plângere penală împotriva unui […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate