blog-logo

Doi frați dispăruți de acasă, căutați de Poliție

Doi frați dispăruți de acasă, căutați de Poliție

garciniÎn data de 14.10.2013, ora 13.00, Poliţia Braşov a fost sesizată de o săceleancă cu privire la faptul că, în data de 13.10.2013, în jurul orei 16.30, copiii ei  Fieraru Naomi-Adelina,10 de ani și Fieraru Daniel , de 4 ani, au dispărut în timp ce se aflau pe Aleea  pietonală Jupiter.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit că femeia a plecat singură din cartierul Gârcini – Săcele, unde locuiește, spre zona Pieţei Astra pentru a comercializa ciuperci culese din pădure. La scurt timp după ce a ajuns în piață, acolo au venit și cei doi copii, care au dispărut ulterior.

portret fata  finalMinora are 1,50m înălțime, 35 kg, păr brunet, ochi căprui, iar la data dispariției  era îmbrăcată cu o geacă de trening bleumarin cu două dungi verticale de culoare roşie pe ambele mâneci, pantaloni de trening bleumarin și încălțată cu  adidaşi albi.

Alte articole:   „Oameni și Datini”- Expoziție de fotografie etnografică la Muzeul Tradițiilor Codlene

portret baiat 15Băiețelul are  1 m înălțime, 20 kg, păr brunet, este tuns scurt, ochi căprui, iar în momentul dispariției  era îmbrăcat cu  geacă  și pantaloni de trening bleumarin și încălțat cu adidaşi albi.

Copiii au fost căutați după dispariție de mamă atât în zona municipiilor Brașov și Săcele, cât și în localitatea Plopeni, județul Prahova, unde domiciliază tatăl minorilor. Întrucât nu a reușit  să-i găsească, a anunțat a doua zi Poliția. Polițiștii au declanșat imediat procedurile de căutare a minorilor dispăruți, care nu au fost găsiți până în prezent.

Întrucât mama nu a putut să pună la dispoziția polițiștilor fotografii cu cei doi copii, specialiștii ciminaliști din cadrul I.P.J.Brașov au întocmit, în baza semnalmentelor indicate de mamă, portretele robot ale minorilor. Persoanele care pot da relații cu privire la acest caz sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau, telefonic, prin Serviciul  gratuit 112.

Distribuie dacă îți place!
  1. disparut de a casa dupa data 2 dec 2013

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate