blog-logo

FOTO-VIDEO Protestul Roșia Montană – duminica a șaptea: Îmbrânceli între jandarmi și protestatari

FOTO-VIDEO Protestul Roșia Montană – duminica a șaptea: Îmbrânceli între jandarmi și protestatari

protest rosia montanaDuminică seară a fost un nou protest împotriva exploatării de la Roșia Montană. In jurul orei 18, manifestantii au pornit intr-un mars pe Traseul :Republicii-Piata Sfatului, Muresenilor, Rectorat-Modarom-Prefectura- Patria-Aula Universitatii-Colina Brasov- Intersectia Onix si poi inapi catre Prefectura. Circulatia fiind ingreunata de cateva ori insa nu mai mult de 5 minute in intersectiile de pe traseu.

Printre protestatari a apărut și prefectul Mihai Mohaci, în zona Onix.

La scurt timp, jandarmii au început să-i disperseze pe protestatari, creându-se busculade, unul dintre aceștia fiind reținut.

Cei prezenți aseară spun că nu vor renunța la ieșrirea în stradă și că „avem dreptul sa protestam nu doar sapte duminici, ci saptezeci daca e nevoie si ca avem dreptul sa blocam strada, atata timp cat un guvern poate sa trimita o lege anticonstitutionala in Parlament“.
Alte articole:   Ministrul Digitalizării: Dosarul cu șină nu va dispărea prea curând în România 

Foto: Bogdan Runceanu, Alexandru Petrescu

Distribuie dacă îți place!
  1. Vai de voi ,copii ai unei natii pierdute !!! Parintii vostri au uitat ca si ei au fost batuti de aceeasi reprezentanti inepti ai militiei ?? Si asta pe banii lor , atunci , si acum pe banii vostri…Chiar nu vreti sa ii dati jos?!?!? PUTEREA E LA VOI !!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.