blog-logo

PPDD le cere lui Grecea și Coste câte 2 milioane de euro!

PPDD le cere lui Grecea și Coste câte 2 milioane de euro!
foto: codlea-info.ro

foto: codlea-info.ro

Secretarul general al PPDD, Liviu Neagu, a anunţat, sâmbătă, că formaţiunea sa va începe de luni acţiunile în instanţă împotriva parlamentarilor PPDD care au trecut la alte partide, iar acestora li se va cere să achite câte două milioane de euro, conform unei convenţii semnate înainte de alegeri.

Printre cei vizați sunt și deputatul Maria Grecea, acum la PNL, și senatorul Marius Coste, care a trecut la PSD.

„E limpede că trădarea este la loc de cinste în politica românească, iar acest fenomen nu ne-a ocolit nici pe noi. Se pare că meteahna întipărită în rândul partidelor aflate la putere, de a racola parlamentari, nu ne-a ferit de plecările din PPDD. Cei care au plecat, au plecat pentru o falsă promisiune neîndeplinită nici până astăzi. Anterior campaniei pentru alegerile parlamentare, fiecare candidat a semnat o convenţie cu PPDD, ca în cazul în care părăseşte partidul să plătească două milioane de euro. Am decis activarea acestor clauze şi ne vom adresa de luni instanţei, iar primul proces va fi cel al lui Tudor Barbu”, a spus Neagu, într-o conferinţă de presă la Cluj-Napoca.

Alte articole:   Lista de așteptare pentru vaccinarea populației generale se deschide pe 15 martie

Liviu Neagu a subliniat că s-au înregistrat peste 20 de plecări din PPDD, formaţiunea având în prezent 42 de parlamentari, faţă de 68, câţi au fost aleşi în 2012.

Distribuie dacă îți place!
 1. Epigonul Rastalmacit 13 octombrie 2013, 10:53 AM

  Un copy -paste, rusinos , preluat din Gandul.info cu schimbarea personajelor si o readaptare nereusita ! Ceva mai multa atentie domnule Dan Sebastian la scrierea asta si mai ales la matematica intortocheata ce va da batai de cap ! Confuzia leului romanesc cu moneda euro nu va este permisa in stadiul de jurnalism in care pretindeti ca va aflati !!

  Reply
 2. Ceea ce nu stie dl. Liviu Neagu (nu am auzit de el pana acum) este ca sanctiunea pentru obiect ilicit al contractului este chiar nulitatea absoluta a respectivului act. Iar o conventie asupra unei conduite viitoare a unui membru al legiuitorului este, cu certitudine, un obiect ilicit !

  Reply
 3. maria grecea este mama mea ce aveti cu ea pana nu dau verdictul stiti ca mam anbolnavit si ma internez la spitalul din bv la eminescu zi te rog lui mama sa ma sune pe nr asta te rog frumos 0730232475

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate