blog-logo

A șasea duminică de proteste împotriva exploatării de la Roșia Montană

A șasea duminică de proteste împotriva exploatării de la Roșia Montană

protest rosia montanaIeri a fost a sasea duminica de proteste pasnice împotriva exploatării miniere de la Roșia Montană. Protestele vor continua pana cand proiectul de lege va fi respins, spun cei care s-au întâlnit la prefectură, la ora 17.00.

Aici s-au adunat aproximativ 200-250 de persoane, in jurul orei 18.30, de unde coloana de protestatari a pornit in mars pe traseul Republicii – Piata Sfatului – Muresenilor – Str. Lunga – Strada Memorandului – Caminele Studentesti –  Strada Lunga – Livada Postei – Muresenilor – Piata Sfatului – Republicii – Prefectura.

S-au scandat aceleasi lozinci: „Uniti Salvam Rosia Montana!”, „Nu vrem sa fim o natie de sclavi!”, ” Nu corporatia face legislatia!”, „Tradarea de tara in aur se masoara!”.

Alte articole:   În județul Brașov sunt 10 persoane infectate cu COVID-19

Circulatia a fost un pic ingreunata la Livada si la Casa Armatei insa nu mai mult de 5 minute. Ocolul pe la căminele din memorandum a avut ca scop atragerea studenților la protest, care s-au alăturat, dar nu in numar mare.

 

Protestul s-a incheiat la ora 22.00, fara incidente si fara amenzi.

Foto: Răzvan Boacă, Alexandru Petrescu

Distribuie dacă îți place!
  1. […] 239. Canadienii vor să facă mine peste tot, inclusiv în Tibet. 240. **[Update: 07 oct 2013]** A șasea duminică de proteste împotriva exploatării de la Roșia Montană 241. AVAAZ Petiție – Roșia Montană pe Lista Indicativă / Tentative List / Liste […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.