Tir: 16 medalii pentru Brașov la Campionatele Naționale

Tir: 16 medalii pentru Brașov la Campionatele Naționale

tir        Duminica s-au incheiat la Bucuresti ” Campionatele Nationale de S-ri / J-ri pentru probele de glont” si ” Campionatele Nationale de J-ri II ” , unde clubul brașovean a fost reprezentat de cinci  sportivi condusi de catre antrenoarea Cristina Balan, dintre care un junior de numai 11 ani  care a participat pentru prima data la o  competitie.

        Astfel, sportivii nostri au reusit sa obtina un numar impresionant de medalii, dintre care 7medalii de aur, 3 medalii de argint si 6 medalii de bronz, la individual si echipe.

La categoria Seniori – s-au obtinut 2 medalii de aur cu echipa formata din Rares Ion, Petru Tanasa si Costin Moisanu1 medalie de argint prin Petru Tanasa; 1 medalie de bronz prin Rares Ion.

Alte articole:   Bărbat prins în flagrant de către polițiștii brașoveni

Juniori I – s-au obtinut 2 medalii de aur prin Petru Tanasa si  echipa formata din  Petru Tanasa, Costin Moisanu si Dumitru Tanasa; 2 medalii de argint prin Petru Tanasa si aceeasi echipa; 3 medalii de bronz prin Petru Tanasa  si echipa.

La Juniori II s-au obtinut – 3 medalii de aur prin Petru Tanasa; 2 medalii de bronz prin Tanasa Petru si cu echipa formata din  Petru Tanasa, Dumitru Tanasa si mezinul sectiei, Constantine Stancescu. 

Sunt foarte multumita de rezultatele obtinute la aceste campionate, mai ales ca am atacat si o proba noua de glont unde rezultatele au fost  mult peste asteptari. O mare multumire a fost si faptul ca sportivii mei au obtinut multe recorduri personale, ca cei mai mici din echipa au facut fata probelor de glont si  faptului ca am obtinut doua medalii de aur cu echipa de seniori si o medalie de aur cu echipa de juniori  la diferente foarte  mari de puncte fata de urmatoarea clasata. De aceasta data, evolutia cea mai buna a avut-o juniorul  PETRU TANASA (17 ani)  care a participat la toate  categoriile  de varsta, obtinand astfel 14 medalii :7 la individual si 7 cu echipa. Nu ii pot lasa deoparte nici pe seniorul RARES ION (21 ani), pe juniorul COSTIN MOISANU (19 ani) si pe mezinii echipei DUMITRU TANASA (13 ani) si CONSTANTINE STANCESCU (11 ani) care promit mult in viitor“, a declarat prof. Cristina Balan.

Alte articole:   Scandal monstru în PNL Brașov, după demisia unui important lider local
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate