Epicentrum alb, sec, produs de Crama Gîrboiu – „Cel mai bun vin alb din România“

epicentrum Vinul Epicentrum alb, sec, produs de Crama Gîrboiu a fost declarat „Cel mai bun vin alb din România“ la concursul mondial Mundis Vini, din Germania.

Crama Gârbiou este brandul sub care societatea Mera Com Internaţional administrată de omul de afaceri Constantin Gîrboiu produce vinuri de cea mai bună calitate, după cum susţine acesta. Crama Gîrboiu a mai obţinut trei medalii în cadrul concursului vinicol.

În cadrul celei de-a treisprezecea ediţii, vinurile de la Crama Gîrboiu au fost recompensate cu următoarele medalii: aur pentru Epicentrum Aligote & Muscat Ottonel sec 2012, care a fost declarat şi „Cel mai bun vin din România“, Bacanta Sauvignon Blanc sec 2012 şi Livia Şarba sec 2012.
Fiecare vin a fost degustat şi punctat de o comisie formată din experţi din Germania şi din alte patru ţări.„Vinul care a fost declarat «Cel mai bun vin alb din România» la concursul mondial Mundis Vini, din Germania, este un cupaj din Aligote şi Muscat Ottonel, sec, din 2012. Este un vin foarte bun şi care arată eforturile pe care noi le facem pentru a readuce vinurile vrâncene în elita vinurilor de calitate. Se spune că în Vrancea se falsifică vinuri, noi vrem să arătăm că în Vrancea se fac vinuri de cea mai bună calitate care pot rivaliza cu cele mai renumite soiuri din lume“, a declarat Constantin Gîrboiu.

Alte articole:   O nouă avertizare meteo de vreme instabilă!

Acesta a arătat că strategia companiei vitivinicole pe care o conduce este aceea de a participa la concursuri cu vinuri noi, aceasta fiind cea mai bună modalitate de a vedea care este evoluţia vinurilor produse. „Sunt situaţii în care un singur soi de vin este medaliat an de an la concursurile de profil. Strategia noastră este ca întotdeauna să mergem la concursuri cu vinuri noi pentru că aşa putem vedea care este evoluţia vinurilor, practic evoluţia societăţii noastre. Scopul meu este să facem vinuri din ce în ce mai bune“, a spus Constantin Gîrboiu.
Referitor la denumirea aleasă la noua gamă de vinuri, respectiv Epicentrum, Constantin Gîrboiu a precizat că aşa cum Vrancea este recunoscută ca fiind epicentrul cutremurelor din România, vinurile produse de Crama Gîrboiu sunt epicentrul vinurilor de calitate din judeţ.
Premiile Mundus Vini sunt recunoscute de Uniunea Internaţională a Enologilor şi de Organizaţia Internaţională a Viei şi Vinului, ceea ce înseamnă că licorilor medaliate aici li se garantează plusvaloarea.

Alte articole:   VIDEO 20 de stații noi de încărcare destinate mașinilor electrice, până la sfârșitul anului, în municipiul Brașov

La Brașov, acest vin poate fi găsit în restaurante și magazinele de specialitate. Cei interesați pot cumpăra direct de la depozitul de pe Calea Făgărașului nr. 27. Pentru detalii și comenzi, îl puteți contacta pe directorul național de vânzări, Eugen Telișcă, tel. 0728.956.088.

(P)

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate