blog-logo

Scrisoarea cititorului: Parcare sau lac de acumulare pe Argintului?

Scrisoarea cititorului: Parcare sau lac de acumulare pe Argintului?
parcare argintuluiAs dori sa va trimit cateva poze dintr-o parcare aflata in spatele unui bloc situat pe strada Argintului. Dupa cum se vede jumatate de parcare este inundata iar gurile de canalizare, care nu au fost astupate, nu „functioneaza”.
Problema persista de cel putin 2 ani si solutia gasita de cei care s-au ocupat de lucrare a fost una foarte „buna”. Au montat niste borduri putin mai inalte pentru a nu mai intra apa in bloc, deoarece inainte sa fie montate aceste borduri toata apa se scurgea in scarile din blocul de pe strada Argintului.
Am inteles ca au fost trimise mai multe plangeri catre asociatie si catre autoritati dar nimeni nu a indraznit sa gaseasca o solutie pentru aceasta problema care apare dupa fiecare ploaia. Locatarii, care isi platesc locul de parcare, sunt nevoiti sa isi parcheze masinile in alte locuri deoarece dupa fiecare ploaie mai zdravana apa atinge in une locuri si 10 cm. Acum cateva luni cativa muncitori au sapat pentru a schimba o teava dar nu s-a incercat si desfundarea canalelor chiar daca locatarii le-au spus oamenilor ca tot ei le-au astupat in urma altor lucrari executate cu ceva timp in urma.
Cu speranta ca acest mesaj va ajunge in presa si ca problema va fi rezolvata cat mai repede
Va multumesc,
S.
parcare argintului4 parcare argintului3 parcare argintului2
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Operatorii economici, suspendați dacă nu respectă în mod repetat măsurile anti-COVID

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate