blog-logo

Carfil Industrial Parc oferă consultanță gratuită locatarilor parcului

Carfil Industrial Parc oferă consultanță gratuită locatarilor parcului
Razvan Iosif

Razvan Iosif

Pentru a veni în întâmpinarea locatarilor parcului cu servicii cât mai complexe, Carfil Industrial Parc S.A. a încheiat un acord de parteneriat pentru consultanță în domeniul fondurilor europene. Parteneriatul a fost încheiat cu o firmă prestigioasă din Bucuresti, cu o vastă experiență în problematica fondurilor europene.

Serviciile oferite sunt: consultanță și asistență în vederea identificării pentru achizitor a surselor de finanțare tip alocație financiară nerambursabilă prin fonduri naționale și/sau structurale europene; consultanță și asistență în vederea asigurării condițiilor de eligibilitate atât ale proiectului cât și cele ale solicitantului; conceperea și redactarea corespondenței cu Organismele Intermediare și Autoritatea de Management pentru programul de finanțare identificat pentru achizitor și pe care achizitorul decide să îl acceseze cu sprijinul consultantului; concepere și redactare a oricăror documente apreciate de finanțator sau consultant ca necesare și utile pentru accesarea programului de finanțare identificat; urmărirea periodică a calendarelor estimative ale surselor de finanțare; analiza și evaluarea acestora în concordanță cu necesitățile achizitorului și prezentate acestuia sub forma unui raport. Toate aceste servicii vor fi oferite în mod gratuit.

Alte articole:   VIDEO Ninsoare la munte, la jumătatea lunii iunie. DRDP Brașov acţionează pentru deszăpezirea Transfăgărăşanului

„Am considerat necesară identificarea de soluții pentru a veni în întâmpinarea nevoilor locatarilor parcului. Accesul la informație, eligibilitatea și finanțarea în sine sunt proceduri anevoioase care de multe ori nu sunt luate în calcul de către operatorii economici pentru că nu au timpul sau pregătirea necesară să se ocupe de astfel de chestiuni. Facilitarea accesului la astfel de informații și efectuarea demersurile necesare sunt oferite de partenerii noștri, consultanți specializați, pentru a construi cadrul necesar accesării cât mai multor fonduri nerambursabile. Este stabilită astfel o relație de schimb care va fi benefică pentru operatorii economici și îi va ajuta să se extindă, să își modernizeze afacerea, să ofere mai multe locuri de muncă și să contribuie la dezvoltarea sustenabilă pe termen lung. Am încredere că acest parteneriat se va dovedi a fi extrem de folositor și probabil vom reuși să oferim un model de sprijin și bună colaborare în cadrul parcurilor industriale”, spune Răzvan Iosif, director general Carfil Industrial Parc.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate