blog-logo

„Șuț“ internațional de portofele, prins la Brașov

„Șuț“ internațional de portofele, prins la Brașov

hot portofelUn brașovean căutat de autorităţile din Germania pentru furt a fost prins de poliţiştii din Braşov. Acesta este acuzat că, după ce a furat mai multe portofele, a utilizat cardurile găsite în acestea pentru a efectua retrageri de peste 5.000 de euro de la bancomate.

Octavian Mihail Ștefan Laza, de 29 de ani, era căutat în baza unui mandat european de arestare emis de Judecătoria Tiergarten, Germania în data de 1 iulie 2013.

Tânărul a fost pus sub acuzare după ce autotritățile germane au constatat că, în perioada 28 august 2011 – 1 septembrie 2012, în timp ce se afla în oraşul Berlin a sustras mai multe portofele. Ulterior, ar fi utilizat cardurile găsite în acestea pentru a efectua retrageri de la bancomate, cauzând astfel un prejudiciu total de 5.320 de euro.

Alte articole:   Incendiu la Săcele, cu două victime: o femeie şi un copil

Hoțul de portofele a fost prins, vineri, în Brașov iar sâmbătă Curtea de Apel Brașov a confirmat mandatul european a emis pe numele. Ulterior, a fost încarcerat în arestul I.P.J. Braşov urmând să fie predat în perioada următoare către autorităţile judiciare germane.

Distribuie dacă îți place!
  1. Vä rog contactatima la nr 0767334857 am nevoie doar d acte over recompesa

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate