blog-logo

Cine sunt noile şefe ale femeilor din PSD şi ce planuri au

Cine sunt noile şefe ale femeilor din PSD şi ce planuri au

PSD Femei Elena Dobre si Roxana manzatu (1)Femeile social-democrate şi-au ales noi lideri, atât la nivelul localităţilor, cât şi la nivelul judeţului. Astfel, noua preşedintă a organizaţiei municipale Braşov a femeilor social-democrate este Elena Dobre, după ce Claudia David a decis să renunţe la cariera politică pentru o carieră în administraţie. În vârstă de 28 ani, Elena Dobre este expert contabil, expert evaluator întreprinderi şi proprietăţi imobiliare, şi a fost bursier în Trier, Germania, iar,  în prezent, îşi dezvoltă propria afacere.

„Am intrat în politică pentru a încerca să schimb ceea ce nu-mi place. Sunt foarte mulţi nemulţumiţi, dar care nu iau atitudine pentru a face schimbările necesare”, a mărturisit Elena. Totodată, Roxana Mînzatu, fost consilier judeţean şi subprefect al judeţului Braşov în anul 2009, a fost aleasă preşedinte al organizaţiei judeţene a femeilor din PSD. În noua echipă a femeilor social democrate se regăsesc atât persoane cu experienţă politică precum consilierul judeţean Luana Minea, dar şi numeroase figuri tinere.

Alte articole:   Alte aproape 27.000 de doze de vaccin Pfizer/BioNTech ajung la Brașov

„Media de vârstă pentru noile preşedinte alese în judeţul Braşov este una promiţătoare: 37 de ani. Dacă este corect canalizată, dorinţa doamnelor de a genera schimbare în bine prin implicarea lor în politică poate să ofere societăţii un nou model: acela al femeii politice competente şi de succes”, a spus Roxana Mînzatu. Unul dintre proiectele legislative pe care femeile social – democrate vor să îl pună în practică este sprijinirea tinerilor care îşi deschis o afacere şi obţin de la stat un ajutor de 10.000 de euro pentru a fi consiliaţi pe partea financiară, după ce încep activitatea, astfel ca să cheltuiască banii eficient şi afacerea să aibă succes.

Distribuie dacă îți place!
  1. De curiozitate asa… aceasta domnisoara Elena Dobre, a „absolvit” ea draguta facultatea de inginerie mecanica, prin 2010? Nu stiu eu cum si cand a devenit ea expert contabil si bursier in Trier… intr-o perioada asa scurta.
    Interesant cum se ajunge in anumite pozitii, cine stie prin ce „posibilitati”.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.