blog-logo

S-a rezolvat „frigul“ de la Grădinița „Căsuța Piticilor“

S-a rezolvat „frigul“ de la Grădinița „Căsuța Piticilor“

frig gradinitaDupă ce newsbv.ro a publicat o scrisoare a unui părinte referitoare la „congelatorul“ de la Grădinița „Căsuța Piticilor“, viceprimarul Răzvan Popa ne-a contactat pentru a ne confirma că problemele s-au rezolvat.

„Am luat legătura cu conducerea Tetkron SRL, care furnizează agent termic în sistem centralizat și a instituției de învăățământ și, începând de joi dimineață, lucrurile au intrat în normal, iar copiii nu mai au de suferit. Precizez că grădinița are și centrală proprie, deci conducerea instituției putea lua decizia fără să fie nevoie de intervenții pentru a da drumul la căldură“, ne-a declarat viceprimarul Răzvan Popa.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Ateliere de împletit găzduite de Biserica „Sfânta Muceniță Tatiana” în colaborare cu Muzeul „Casa Mureșenilor”
  1. In data de 25 septembrie, cand s-a publicat articolul, in gradinita deja se rezolvase problema si exista caldura, ceea ce ma face sa cred ca articolul si interventia vice-primarului nu au avut nici o legatura cu solutionarea acestei probleme.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov