blog-logo

Bătaie cu împușcături la Modarom!

Bătaie cu împușcături la Modarom!

tanar catuse

13.15 Un bărbat a fost împuşcat în picior, iar altul a fost rănit în zona capului, în urma unei altercaţii care a avut loc joi dimineaţa, în jurul orei 4.00, în zona centrală din Braşov.
Cei doi bărbaţi, un constănţean de 24 de ani şi un braşovean de 30 de ani, s-au aflat în noaptea de 25 spre 26 septembrie, într-un club din zona centrală a Braşovului, iar pe fondul consumului de alcool, a izbucnit un conflic verbal spontan între ei, care a continuat apoi în stradă.
Potrivit sursei citate, braşoveanul l-a lovit pe constănţean cu pumnul în zona feţei, iar acesta l-a împuşcat în piciorul drept, folosind un pistol neletal, cu muniţie din cauciuc, pe care îl avea asupra sa.
Arma, deţinută legal de constănţean, a fost găsită ulterior de poliţişti pe stradă, în zona comiterii faptei şi ridicată pentru cercetări.
Cele două persoane au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă şi sunt în afara oricărui pericol. Ambii bărbaţi vor fi cercetaţi pentru ultraj, tulburarea liniştii şi ordinii publice şi riscă până la 7 ani de închisoare, iar bărbatul din Constanţa va fi cercetat şi pentru comiterea infracţiunii de uz de armă neletală fără drept, conform Legii 295/2004, se mai precizează în comunicatul de presă.

Alte articole:   Zeci de șoferi amendați pe Transfăgărășan pentru blocarea traficului 

8.30 Scandal monstru în această dimineață în zona Modarom. Mai multe persoane au fost implicate într-o altercație.

Potrivit polițiștilor, una dintre victime a fost rănită ușor după ce a fost împușcată.

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.