Tânăr de 18 ani arestat pentru crimă!

Tânăr de 18 ani arestat pentru crimă!

crimaPolițiștii brașoveni au anunțat azi-dimineață că au re’inut un tânăr de 18 ani, care  a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, pentru omor calificat.

Acesta este principalul suspect în cazul uciderii unui bărbat în vârstă de 69 de ani, după cum au anunțat oficialii IJP Braşov. Ancheta se desfăşoară sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Nicușor Adrian Enescu  este suspectat că, în perioada 6-8 septembrie 2013, cel mai probabil la data de 7 septembrie 2013, în jurul orelor 14.00, „după ce a consumat cantităţi mari de băuturi alcoolice, premeditând comiterea faptei, inculpatul, având asupra sa un cuţit cu lama în lungime de circa 15 cm, s-a deplasat la locuinţa victimei B.I. (69 ani) din municipiul  Codlea, unde, nemulţumit de faptul că acesta nu i-a acordat un împrumut bănesc şi în general de comportamentul acestuia faţă de suspect, i-a aplicat cu cuţitul trei lovituri în zona toracică, două dintre acestea penetrante, cu interesarea muşchiului cardiac, loviturile inducând decesul victimei“, spune Mihaela Alina Popescu, prim-procuror adjunct în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

După comiterea faptei, individul a tras cadavrul în zona bucătăriei locuinţei, l-a acoperit cu un covor şi cu o pereche de pantaloni, apoi a căutat şi sustras, din mai multe încăperi ale locuinţei, precum şi din beci, suma de 200 lei, băuturi alcoolice, mai multe scule, cu care a părăsit locuinţa, închizând uşa de acces cu cheia pe care a însuşit-o.

Victima a fost identificată în ziua de 22 septembrie 2013 în stare avansată de putrefacţie, de un vecin al acesteia, care a apelat serviciul 112.

Faţă de inculpat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov  au dispus la data de 23 septembrie 2013 măsura reţinerii, faţă de acesta judecătorii Tribunalului Braşov dispunând luarea măsurii arestării preventive pentru o durată de 29 de zile.

 

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Mesaje de conștientizare și îndemn la vot, proiectate cu laser pe Tâmpa (Foto)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate