blog-logo

Scrisoarea cititorului: Grădinița „Căsuța Piticilor“ este congelator!

Scrisoarea cititorului: Grădinița „Căsuța Piticilor“ este congelator!

frig gradinitaBuna ziua! Doresc sa va aduc la cunostinta situatia Gradinitei cu program prelungit nr. 36 „Casuta Piticilor” din mun. Brasov, str. Stefan cel Mare, care pana in prezent (24.09.2013) nu a primit caldura, copilasii ingheata in clase si se imbolnavesc pe capete.

    Mai trist este faptul ca desi are centrala termica proprie, aceasta gradinita s-a rebransat (in urma unor presiuni) la sistemul central de termoficare (firma Tektron).
    Poate ar trebui sa fie dotati din partea ministerului cu sobe din teracota, iar parintii sa aduca zilnic cate un brat de lemne pentru incalzire.
   Conducerea gradinitei da din umeri, cu toate ca anul trecut s-a confruntat cu aceeasi situatie, spunand ca nu s-a reusit sa se porneasca centrala proprie a gradinitei. Urmare a ignorantei si incompetentei unora, copilasii cu varste intre 3 si 5 ani sunt nevoiti sa gandeasca la rece, in congelator, cateva ore bune pe zi (cei care rezista si ai caror parinti au curajul de a-i mai lasa la gradinita). Oare la Inspectoratul scolar judetean o fi caldura?
Teodor Vasilescu
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Cum să asigurați ieftin o mașină în Marea Britanie
  1. Legat de aceasta situatie puteti dialoga direct cu Primaria Brasov – razvan.popa@brasovcity.ro este domnul viceprimar, cu atributii in domeniu.

    Reply
  2. Conducerea gradinitei poate oricand porni centrala proprie care este functionala. Nu inteleg de ce nu a facut acest lucru pana acum. Voi lua maine legatura cu directoarea de acolo si ii voi cere personal sa porneasca centrala pana incepe Tetkronul sa funrnizeze energie termica.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov