blog-logo

Rețele de calculatoare în comunele brașovene

Rețele de calculatoare în comunele brașovene
Foto: Bogdana Ioana Banu

Foto: Bogdana Ioana Banu

Un proiect mai puțin obișnuit a fost pus la punct de specialiștii informaticieni de la Consiliul Județean Brașov, în cadrul programului „Dezvoltarea capacității de învățare a elevilor din învățământul primar, utilizând rețelele de calculatoare din școli“.

Fără să ceară bani pentru manoperă, aceștia s-au angajat voluntar să pună la punct rețelele de calculatoare din laboratoarele informatice din comunele brașovene.

Astfel, Consiliul Județean Brașov a aprobat alocarea a 5271,68 de lei pentru Fundata, 5244,19 lei pentru Bod și 5069,95 lei pentru Apața, bani destinați achiziționării de cabluri și aparatură necesară pentru realizarea rețelelor de calculatoare și conectarea la internet prin wireless, a precizat pentru newsbv.ro Ionel Verdeș, din partea serviciului IT al Consiliului Județean Brașov.

Alte articole:   Aproximativ 60 de cazuri noi de COVID-19, în ultimele ore, la Brașov

Dacă aceste operațiuni s-ar fi realziat cu firme specializate, valoarea investițiilor s-ar fi dublat, ca urmare a costurilor de manoperă. În fucnție de fondurile disponibile, acest program va fi derulat în continuare și pentru alte comune.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.