Şişu împreună cu Alex Velea lansează o piesă nouă la Romanian Music Awards

Şişu împreună cu Alex Velea lansează o piesă nouă la Romanian Music Awards

Alex VeleaRelansarea trupei Activ, lansări de piese şi featuring-urile inedite între artişti sunt doar câteva dintre surprizele pregătite de organizatorii celei de-a XI-a ediţie a Romanian Music Awards, care va avea loc sâmbătă seara în Piaţa Sfatului din Braşov.

Organizatorul evenimentului, Giovanni Francesco, a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că vor fi multe surprize, una dintre acestea fiind o lansare de piesă a lui Şişu cu Alex Velea.

„Avem multe surprize pe scenă, unele dintre ele le-aţi aflat, restul o să le aflaţi în timpul show-ului, nu putem să le spunem acum pentru că sunt surprize mari. Sunt aproximativ 450 de oameni care urcă pe scenă, show-ul durează peste cinci ore şi eu cred că o să avem piaţa plină”, a spus Giovanni Francesco.

El a explicat că bugetul pentru organizarea spectacolului s-a ridicat la peste 350.000 de euro, iar biletele pentru acest eveniment s-au pus în vânzare la preţul de 15 lei, doar în ziua spectacolului.

„Nu vindem bilete decât în ziua spectacolului. Biletele nu se vând foarte bine în zilele antemergătoare spectacolului şi de aceea vindem doar astăzi (sâmbătă-n.r.). Noi estimăm undeva peste 10.000”, a afirmat organizatorul spectacolului, adăugând că cele mai mari emoţii sunt legate de vreme.

La rândul său, primarul oraşului Braşov, George Scripcaru, a precizat că interesul său a fost ca din punct de vedere organizatoric lucrurile să fie bine puse la punct.

Alte articole:   Prelungirea stării de alertă este ”aproape iminentă”. Tătaru susține că e posibilă carantinarea unor localități

„Este al doilea an când acest eveniment se organizează la Braşov, poate că după ce terminăm şi cel de-al doilea an o să ne gândim să facem anual acest spectacol aici, să devină o regulă în următorii ani”, a arătat George Scripcaru.

Printre artiştii nominalizaţi la premiile Romanian Music Awards se numără Vama, Vunk, Cargo, Andreea Bănică, Alex Velea, CRBL, Grasu XXl, Guess Who, Deepcentral, Anda Adam, Voltaj sau Nicole Cherry. 

Potrivit organizatorilor, scena de la Braşov măsoară 352 metri pătraţi fiind cea mai mare scenă construită vreodată în România. La montarea ei au lucrat peste 200 de oameni. Au fost instalate 120 de aparate de lumină şi 300 metri pătraţi de ecran cu led. Sonorizarea va fi asigurată de 50 de boxe, cu o putere de 100.000 de wati.
Show-ul muzical, prezentat de Cornel Ilie şi Gina Pistol, va putea fi urmărit sâmbătă, în direct, pe Music Channel. Romanian Music Awards este un eveniment organizat de Music Channel şi Utv, cu sprijinul Primăriei Braşov şi al Consiliului Local al Municipiului Braşov.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.