PSD se crede „elefant“ în USL. PNL e „iepuraș“

PSD se crede „elefant“ în USL. PNL e „iepuraș“

emil nitaReprezentanții PSD Brașov continuă criticile la adresa liberalilor. După ce liderul PNL, Crin Antonescu, l-a criticat pe primul ministru în chestiunea Roșia Montană, deputatul Emil Niță a declarat astăzi că „este bizar să te răstești ca iepurele la elefant. Diferența dintre noi (PSD și PNL – n.a.) este foarte mare“

În schimb, toți cei trei parlamentari PSD prezenți la conferința de presă, Emil Niță, Ion Adam și Viorel Chiriac, nu au putut da o explicație coerentă referitoare la declarația premierului Victor Ponta care a promovat în Guvern proiectul de începere a exploatării de la Roșia Montană, care a precizat că, de pe poziția de deputat, va vota contra… Mai mult, au contestat chiar și existența vestitului punct 8 din programul lui Ponta, unde acesta promitea în campania electorală blocarea exploatării de la Roșia Montană.

Iar cum un scandal trebuie acoperit cu un alt scandal, Emil Niță a continuat atacul la PNL și în plan local, susținând că apropierea PNL către PDL este tot mai evidentă, în sensul că mulți dintre șefii de instituții publice din Brașov, puți de PDL; nu au fost schimbați de PNL. Mai mult, „fata primarului din Târgoviște, care este PDL, a fost angajată pe la Primăria Brașov (condusă de George Scripcaru – PDL), iar ulteiror a fost angajată la Direcția Sanitar-Veterinară…“.

Alte articole:   Băncile nu pot majora dobânzile fără știrea clienților. Autoritățile au dat prima amendă

De celaltă parte, liderul PNL Brașov, Aristotel Căncescu, a delcarat pentru newsbv.ro că nu are ce comenta, deoarece unii „trebuie să înțeleagă că am fost votați de foarte mulți români și nu are rost acum să ne certăm“.

Votează pentru proiectul Roșia Montană

Pe de altă parte, parlamentarii PSD Brașov spun că sunt aproape convinși să voteze pro Roșia Montană, după ce au primit informațiile despre ce presupune această exploatare minieră, impactul social – se creează 2300 de locuri de muncă în faza de construcție și 900 în faza de operare, nu se exploatează decât aur și argint, pentru alte elemente trebuie obținută separat licență de exploatare, iar situl arheologic va fi conservat conform normelor europene în vigoare.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
  1. Acuma, sincer…ăștia pe ce lume trăiesc ? Că îmi este foarte clar că există un unvers paralel cu al nostru, în care trăiesc politicienii români. Cum putem închide gaura de vierme (sau de viermi) ?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.