blog-logo

O femeie a căzut de pe tiroliană la vila „Bran“

O femeie a căzut de pe tiroliană la vila „Bran“

vila branO femeie a căzut luni de pe tiroliană la vila „Bran“, din localitatea Bran, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja.
„Femeia era inconştientă în momentul în care am fost apelaţi la 112, în jurul orei 17.00. Am trimis o ambulanţă la Bran pentru a-i acorda primul ajutor şi în vederea transportării la un spital, dacă va fi cazul. Deocamdată nu cunoaştem alte amănunte despre incident“, a spus purtătorul de cuvânt de la ISU. 
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie a Judeţului (IPJ) Braşov, comisarul şef Liviu Naghi a declarat că persoana care a căzut de pe tiroliană este o turistă de 33 de ani. 
„Femeia s-a lovit puternic la cap, iar poliţia a început cercetări pentru a vedea dacă aceasta nu s-a asigurat în momentul în care s-a dat cu tiroliana, sau aceasta are anumite probleme. Este posibil ca turista să fie transportată la Târgu Mureş, cu un elicopter SMURD“, a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov. 

Poliţiştii au stabilit că turista care a căzut de pe o tiroliană la Bran avea echipament de protecţie, dar în timpul coborârii i s-ar fi desfăcut chingile, iar angajaţii complexului de agrement, care erau obligaţi să verifice siguranţa instalaţiei, ar putea fi cercetaţi pentru neglijenţă în serviciu.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Incidența infectării cu coronavirus: 3,52 la mie în județ, 4,38 în Brașov. Comăna - 12,06

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate