Industrie de şomeri şi săraci !

Industrie de şomeri şi săraci !

cristian stanescuPSD-istul Zgonea, preşedintele Camerei Deputaţilor, s-a fotografiat cu un ciocan uriaş în mâini lîngă zidul Casei Poporului, gata, chipurile să-l dărâme în mod simbolic.

S-a folosit de imaginea lui Waters, celebrul solist de la „Pink Floyd”, aflat la Bucureşti pentru concert, care se uita la el ca la un barbar, când a pus mîna pe ciocan să lovească zidul Casei Poporului.

Un gest vulgar şi penibil ca acesta ar trebui să-l elimine din atenţia publicului şi din viaţa politică pe alesul nostru.

Domnule Zgonea, aţi construit voi, „socialiştii”, ceva ca să puteţi demola? Care e opera voastră naţională în afara jafului, a vânzării şi a fărâmiţării României? Toate promisiunile făcute electoratului s-au dovedit a fi minciuni gogonate. Cum şi minciunile se epuizează la un moment dat, v-au mai rămas doar gardurile construite înainte de’89?

Poporul e tot necăjit, plin de nevoi şi sărăcie, încovoiat de taxe şi de viaţa extrem de scumpă!

Daţi-vă cu barosul în propriile capete, poate vă treziţi din beţia puterii, a corupţiei şi distrugerii totale a ţării. Daţi-vă cu barosul în propriile vile construite din banii naţiunii! De aproape 24 de ani dărâmaţi fără să construiţi altceva în loc, pentru popor. Ce n-aţi reuşit să vindeţi, de cele mai multe ori pe nimic sau cu spagă uriaşă pentru buzunarele voastre, aţi dărâmat sau le-aţi lăsat să se prăbuşească.

Alte articole:   Primăria Brașov a semnat ultimul contract de finanțare din exercițiul financiar al Uniunii Europene 2014-2020

Acum vi s-a pus pata pe un zid, care nici măcar nu încurcă pe nimeni cu istoria lui. Aşa aţi dărâmat toată industria românească şi n-aţi mai construit o fabrică la loc. În schimb aţi creat o industrie de şomeri şi săraci. Români fără muncă, fără case, fără hrană zilnică. Unde este dreptul la muncă reglementat de Constituţie?

Dărâmaţi zidul dintre bogaţi şi sărăci, dintre cinstea, răbdarea poporului şi imoralitatea voastră, zidul dintre guvernele parşive antinaţionale şi sclavia greu de îndurat! Cu ciocanul ăla ar trebui să-i altoiţi pe toţi politicienii care au demolat economia şi se mai gândesc, încă, la demolări.

Ministerul Finanţelor ne pregăteşte o revoluţie fiscală pentru 2014: impozite pe clădire în funcţie de destinaţie şi nu de proprietar. Proprietarii spaţiilor în care se află frizerii, şaormerii, magazine de cartier, cabinete medicale sau notariale şi alte sute de mii de afaceri care şi îşi desfăşoară activitatea în apartamente sau case deţinute de persoane fizice, vor plăti impozite pe proprietate mult mai mari. În plus, Fiscul va introduce şi declaraţia de avere pentru persoane fizice. Asta se întîmplă cînd se vrea îndesarea cu forţa pe gât a capitalismului.

Noi, cei de la PRM, cerem să se facă dreptate! Să se aplice taxa pe prostie. Statul ar fi un mare beneficiar, pentru că, în rândul Puterii de 24 de ani, proştii nu dispar, ci doar se schimbă.

  • Cristian Stănescu
  • Preşedinte PRM Braşov
Alte articole:   Noi decese din cauza coronavirusului anunțate în România. Bilanțul a ajuns la 1.227
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.