blog-logo

FC Braşov a învins Săgeata Năvodari, într-un amical

FC Braşov a învins Săgeata Năvodari, într-un amical

fc brasoc cfr clujFC Braşov a reuşit să câştige şi cel de-al doilea amical din această săptămână, după victoria cu 2-1 (2-0) obţinută marţi în faţa CFR-ului.

Vineri după-amiază, „stegarii” au reuşit să-şi treacă în cont un nou succes, de această dată împotriva echipei Săgeata Năvodari, scor 1-0 (0-0). Într-un meci cu un ritm ceva mai scăzut decât în partida precedentă de verificare, galben-negrii puteau trece mai devreme în avantaj, când Machado, în minutul 57, şi Mateiu, în minutul 85, au ratat ocazii importante la poarta dobrogenilor.

Cu doar trei minute înaintea fluierului de final, FC Braşov şi-a adjudecat victoria, după golul lui Alexandru Mateiu, dintr-un corner excelent executat de Georgian Păun. „Am întâlnit o echipă agresivă, care se apropie ca stil cu viitoarea noastră adversară în Liga 1, Ceahlăul Piatra Neamț. Dobrogenii ne-au pus probleme și bine au făcut, mă bucur că nu am avut o evoluție chiar reușită, trebuie să mai tăiem din entuziasm şi să rămânem cu picioarele pe pământ. Din punct de vedere al omogenității Năvodariul au fost peste noi, însă mă bucură faptul că noi am fost superiori că joc. Deocamdată, suntem cam la 35% din potențial, aşadar mai este mult de muncă”, a declarat antrenorul Aurel Ţicleanu.

Alte articole:   Despre dragostea pentru meșteșuguri și lucru manual cu Carmen Cojanu
Noi achiziţii la FC Braşov

Clubul FC Braşov anunţă ultimele două achiziţii ale acestei campanii de transferuri din echipa noastră, în speţă, atacantul Romeo Surdu şi mijlocaşul de naţionalitate croată Adnan Aganovic. Surdu a parafat o înţelegere valabilă până la finalul sezonului, în timp ce Aganovic va îmbrăca tricoul galben-negru în următoarele două stagiuni. Atacantul originar din Râşnov nu mai are nevoie de nici o prezentare, fiind unul dintre fotbaliştii de succes lansaţi de Centrul de Copii şi Juniori Fotbal Club Braşov, şi evoluând de-a lungul carierei, pe lângă FC Braşov, unde a înscris 26 de goluri în 87 de apariţii, şi la echipe precum Steaua Bucureşti, Rapid Bucureşti, CFR Cluj sau Apollon Limasol.

Alte articole:   Campanie gratuită de vaccinare și microcipare a câinilor

„Mă bucur că am semnat cu FC Braşov, echipă care m-a format ca fotbalist. Sper ca întoarcerea mea acasă să fie de bun augur, să adunăm puncte şi să urcăm cât mai sus în clasament”, a declarat „Romică”. Croatul Aganovic este un mijlocaş ofensiv, un „număr zece” cu viziune bună în dinamica ofensivă. El a mai jucat pentru formaţii ca NK Medjimurje Cakovec, NK Varazdin, FC Luka Koper şi NK Istra 1961, iar conform site-ului de specialitate transfermarkt.de, cota lui este în continuă creştere.

„FC Braşov reprezintă o nouă provocare a carierei mele. Am găsit aici un grup foarte bun de jucători şi sunt convins că împreună putem avea rezultate pe măsura aşteptărilor suporterilor şi a oamenilor din conducerea clubului”, a menţionat Adnan după semnarea contractului.
Împreună cu Ovidiu Mendizov, cei doi vor putea debuta chiar din etapa a VII-a a Ligii I, rundă în care „stegarii” se vor duela, în deplasare, cu Ceahlăul Piatra Neamţ.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.