blog-logo

Circ pe bani publici la Corona: Paul Enache a demisionat

Circ pe bani publici la Corona: Paul Enache a demisionat

FOTBAL„Este un haos total acolo, n-am cum să lucrez în asemenea condiţii. Asta e, nu e nici o problemă, plec. Oricum nu înţeleg de ce am fost adus la clubul ăsta. Nu am drept de semnătură, nu am putere de decizie, nu aveam nimic. Este ireal ce e acolo. Ca să cumperi trei kilograme de detergent aveai nevoie de şapte semnături, de referate, să aştepţi… Păi ce e asta? Nu e posibil aşa ceva, unde sîntem? Le-am spus că o echipă de fotbal nu aşa se face. Am condus trei cluburi de fotbal în cariera mea, dar aşa ceva nu am văzut nicăieri”, a declarat Enache.

Fostul preşedinte a mai declarat că nu a avut semnat nici un contract cu clubul braşovean, dar cu toate acestea i s-a cerut să îşi dea demisia şi în scris, act pe care l-a semnat cu data de 30 august: „Din punctul meu de vedere nu este vorba de o demisie, că nici nu am cui să îi înmânez demisia. Eu nu am fost angajat la clubul acesta, nu am avut nici un fel de contract. Am întrebat jurista care era la şedinta AGA, eu cum trebuie să procedez, cum demisionez, doar verbal? Mi-a zis că trebuie în scris, deşi eu nu am semnat nimic cu ei. Nu înţeleg nimic din ce e acolo, sincer, dar asta este, am scris şi demisia cu data de 30 august şi gata, plec”.

Alte articole:   Peste 842.000 de români s-au înscris online pentru vaccinul anti-COVID-19

Paul Enache a mai adăugat că, după părea lui, se cheltuie banii degeaba la clubul braşovean. „Am venit cu inima deschisă, am vrut să facem treabă, am crezut că putem să punem pe picioare o echipă de perspectivă, dar aşa ceva nu se poate. Dacă nu vor opri haosul de la club în 2-3 zile, eu le spun cu toată sinceritatea că nu fac altceva decât să arunce banii degeaba. Un club nu se conduce aşa. Pentru un club îţi trebuie un director economic şi un organizator de competiţii, nu în acest fel”, a mai spusE nache.

Nici în ceea ce îl priveşte pe antrenorul Nicolae Manea, Enache nu a fost mulţumit, deoarece acesta a decis să le dea liber jucătorilor până joi, în condiţiile în care echipa are doar un singur punct acumulat: „Nu este posibil ca în condiţiile în care tu ai un singur punct, să le dai atâta liber. Au ajuns în Braşov luni, la ora 3 noaptea, iar Nicolae Manea i-a chemat la antrenamente joi după amiază. Păi ce este asta? Toate echipele sunt deja în cantonament de două zile, numai la Corona e liber, de parcă nu am avea un singur punct, ci am sta bine mersi în clasament. Oricum ar fi, eu le doresc succes, însă cu toată sinceritatea spun: şi dacă vor rămâne în Liga I, la anul au nevoie să aducă 25 de jucători. Însă sincer, sunt destul de sceptic, pentru că am văzut cum stau lucrurile acolo. S-au adus jucători pe care nu i-a văzut nimeni. Din opt fotbalişti aduşi, doar trei au valoare, restul au fost aduşi degeaba. Nu aşa se face treabă. Vor cheltui banii pe bilete de avion şi transferuri, asta în condiţiile în care ei oricum nu pot juca. Nu ştiu cum au gândit ei când au luat deciziile pe care le-au luat, dar treaba lor, eu le-am spus, nu au vrut să asculte”, a adăugat el.

După şase etape, Corona Braşov ocupă locul 17 în Liga I.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate