blog-logo

Ce planuri are RAT pentru a trece pe profit. Cum apreciaţi actualele servicii oferite de Regia de Transport?

Ce planuri are RAT pentru a trece pe profit. Cum apreciaţi actualele servicii oferite de Regia de Transport?

autobuz rat nouiRegia Autonomă de Transpot Braşov a înregistrat pierderi enorme în ultimii ani, ce dau depăşit şi câte 2 milioane de lei într-un singur an. Autorităţile locale au decis să schimbe managementul companiei ţinând cont că şi angajaţilor le ajunsese cuţitul la os, iar în luna iunie, aceştia au paralizat întreg transportul public timp de două ore, intrând în grevă generală.

Şoferii să respecte graficele de circulaţie!

Noul manager al RAT Braşov, Cristian Radu, a demarat încă de luna trecută o serie de controale ce vizează verificarea calităţii serviciilor oferite de angajaţii regiei, starea parcului auto, a mobilierului şi panotajului din adăposturile din staţii, dar mai ales a vrut să vadă de la călători care ar fi problemele cu care se confruntă. Braşovenii au cerut în special ca şoferii să respecte graficele de circulaţie, dar şi să se înfiinţeze noi rute, care să răspundă cerinţelor actuale.

Alte articole:   Noi centre de vaccinare se deschid în județul Brașov pentru imunizarea cu vaccinul Pfizer/BioNTech

„Suntem o instituţie care lucrează pentru comunitate şi dorim să oferim un serviciu complet de transport. De asemenea, am controlat şi capătul de linie Stadionul Municipal: am decis să facem acolo nişte îmbunătăţiri ale spaţiilor de lucru şi a celor adiacente. Vrem să aducem aceste spaţii la un stadiu corespunzător pretenţiilor pe care le avem de la angajaţii noştri”, a precizat directorul RAT Braşov.

Totodată, şeful RAT a mai precizat că noua conducere coordonează în această perioadă un amplu proces de eficientizare a Regiei, acţiunea fiind în concordanţă cu deciziile luate în cadrul Consiliului de Administraţie. „Acordăm o atenţie deosebită creării condiţiilor pentru un management performant, pentru asigurarea unei structuri organizaţionale mai flexibile şi stabilirii unor obiective măsurabile şi termene clare pentru majoritatea funcţiunilor regiei. În urma analizelor pe care le-am realizat în ultima perioadă, am decis intensificarea controlului la toate nivelurile de management şi a tuturor activităţilor operaţionale”, a asigurat Cristian Radu.

Alte articole:   ANM: Iarna revine de la 1 martie. Vânt puternic, în weekend

 Planuri pentru a face profitabile toate serviciile

În ceea ce priveşte situaţia economică a regiei, ing. Cristian Radu a adaugat că o atenţie mărită este acordată în ultima perioadă creşterii controlului costurilor, diminuării acestora, reducerii pierderilor şi transformarea unităţilor din cadrul Regiei în centre de profit sau de cost, funcţie de specificul activităţii desfăşurate de acestea, concomitent cu respectarea standardelor de livrare a serviciului de transport public şi a dimensiunilor sociale şi de afaceri ale acestuia.

Distribuie dacă îți place!
  1. ce salariu are un sofer de la rat bv

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate