blog-logo

Atelier Music Events în Tractorul!

Atelier Music Events în Tractorul!
Federico Locchi

Federico Locchi

Bine cunoscutul proiect Atelier Music Events se pregateste pentru data de 7 septembrie 2013 sa-si deschida portile pe Turnului nr. 5, pentru inca o seara memorabila, care vine in intampinarea iubitorilor de evenimente nonconformiste si cu un line-up de exceptie.

Seara începe la ora 23.00,  cu unul dintre cei mai cunoscuti Dj-i ai Brasovului, Robert David, care promite sa ne introduca in atmosfera specifica Atelier Music Events.

Inovatia serii o va asigura Federico Locchi, un Dj si producator de muzica house si techno, originar din Italia. Federico Locchi a urmat un drum ascendent pe scena internationala a muzicii electronice mixand alaturi de nume sonore si impunandu-se ca unul dintre primii producatori de muzica electronica din Italia.

Alte articole:   Accident cu 2 victime între Săcele și Tărlungeni

Un alt invitat de seama al serii este Mahony, rezidentul Kristal Glam Club Bucuresti,dj ce s-a remarcat in cadrul evenimentelor Sunwaves si Kudos Fest 2013, acumuland o popularitate remarcabila.

After-ul va fi asigurat de prietenul nostru si cel mai consecvent Dj din Brasov, Danika, care va incheia inca o seara din seria evenimentelor Atelier Music Events intr-un cadru memorabil.

Entrance fee: 20 lei. Informatii suplimentare : 0726 466 466 sau ateliermusicevents@yahoo.ro

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov