blog-logo

EXCLUSIV Jaf la uzina Carfil!

EXCLUSIV Jaf la uzina Carfil!

carfil

29.08.2013

O casetă de valori a fost furată din biroul fostului director al fabricii de armament Carfil SA Braşov Dan Tache, în prezent director general al Romarm, iar până în prezent nu s-a stabilit câţi bani se aflau în interior, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, comisar şef Ioan Necşulescu, în noaptea de marţi spre miercuri, una sau mai multe persoane au intrat prin efracţie în incinta societăţii Carfil SA din Braşov, furând o casetă de valori din biroul fostului director general Dan Tache.

 „Deocamdată nu se ştie suma care era în caseta de valori. Fostul director general al societăţii urmează să vină la audieri şi să ne spună ce anume conţinea caseta respectivă”, a spus, joi, într-o conferinţă de presă, Ioan Necşulescu.

După conferinţa de presă, fostul director al Carfil, Dan Tache, a spus că banii din caseta de valori nu aparţineau societăţii, ci erau ai lui, fără să facă însă alte precizări. Clădirea unde se află biroul fostului director general Dan Tache nu este păzită.

Alte articole:   Educatie Juridica Brasov - Suspendarea permisului: Instanțele nu pot aprecia proporționalitatea măsurii și nu o pot înlătura sau reduce

În cursul acestui an, în urma unui control la sistemul de pază al societăţii, ofiţerul de serviciu şi agentul de pază au fost amendaţi cu câte 100 de lei, pentru că nu au fost găsiţi la locul unde ar fi trebuit să stea sau dormeau.

„De asemenea, directorul societăţii a primit un avertisment şi i s-a solicitat să ia măsuri pentru a asigura sistemul de pază”, a mai spus Necşulescu.

Totodată, în luna iulie, şapte persoane cu vârste cuprinse între 22 şi 39 de ani au intrat în sediul societăţii Carfil şi i-au agresat pe cei doi agenţi de pază, de la care au reuşit să fure doar o lanternă. Agresorii au fost, ulterior, arestaţi preventiv, pentru tâlhărie.

Alte articole:   Criterii noi de carantinare a localităților: nivelul de testare COVID devine factor principal, alături de rata de incidență și gradul de ocupare a paturilor din spitale și secțiile ATI

28.08.2013 Surse judiciare ne-au confirmat faptul că ieri a avut loc un jaf la uzina Carfil. Potrivit surselor newsbv.ro valoarea prejudiciului este de aproximativ 100.000 de euro.

Banii se pare că au fost luați din seiful managerului, scandalul fiind cu atât mai mare cu cât în sediul instituției nu trebuie ținuți mai mult de 5.000 de lei cash.

Recent, hoții au dat lovitura și la Parcul industrial Carfil. Amănunte aici!

Revenim cu amănunte!

Distribuie dacă îți place!
  1. […] 28 august, newsbv.ro anunța în exclusivitate faptul că a avut loc un jaf la societatea Carfil. La acea vreme, unii colegi din presa locală încercau să minimalizeze valoarea […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate