Scandalagiu din Predeal, arestat în Gara Brașov

Scandalagiu din Predeal, arestat în Gara Brașov

bataieAzi-noapte, poliţiştii Postului de Poliţie Transport Feroviar Braşov Călători, s-au sesizat din oficiu despre faptul că în faţa staţiei CF Braşov Călători are loc o altercaţiei între două personae, dintre care una era în stare avansată de ebrietate.

În momentul în care poliţiştii au încercat să legitimeze persoana recalcitrantă, aceasta a vrut să-i lovească, motiv pentru care au folosit sprayul iritant lacrimogen iar cu ajutorul jandarmilor și al poliţiştilor de la Secţia 3 l-a încătuşat și l-au dus la sediul postului.

Scandalafgiul are 45 ani și este domiciliat în Predeal.

„În timpul imobilizării, conducerii la sediul poliţiei şi în incinta sediului de poliţie, T.D.C. a ameninţat prin comunicare directă cu acte de violenţă, pe poliţiştii aflaţi în exercitarea atribuţiunilor de serviciu. Ca urmare a acestui eveniment, procurorul de serviciu a dispus întocmirea actelor premergăroare pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj şi înaintarea acestora Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, care a dispus reţinerea acestuia pentru o perioadă de 24 ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, fiind introdus în Arestul I.P.J. Braşov, urmând a fi prezentat şi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă“, au precizat oamenii legii.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Prelungirea stării de alertă este ”aproape iminentă”. Tătaru susține că e posibilă carantinarea unor localități
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.