blog-logo

Jaf de jaf: două telefoane mobile și trei lei!

Jaf de jaf: două telefoane mobile și trei lei!

tanar catuseDuminică noapte, polițiștii brașoveni au fost sesizați de un cetăţean că atât el, cât şi prietena lui, în timp ce se plimbau pe str. Pictor Ştefan Luchian, din Braşov, doi bărbaţi i-au deposedat de telefoanele mobile şi de o sumă de bani.

În urma sesizării, „poliţiştii s-au deplasat imediat la locul indicat, unde au stabilit că unul dintre ei le-a cerut victimelor indicaţii pentru a ajunge la gară, apoi nişte bani, moment în care cel de-al doilea, sub ameninţare, i-a determinat sa-i dea telefoanele mobile şi banii care-i aveau asupra lor (trei lei), după care au fugit spre B-dul Griviţei“, se aratră într-un comunicat de presă al Poliției.

Alte articole:   Tot ce trebuie să știți despre folosirea tablourilor ca decorațiuni

În urma cercetărilor, oamenii legii i-au identificat şi prins, pe str. Mircea cel Bătrân, pe principalii suspecţi ai comiterii tâlhăriei, ca fiind M.R.S., în vârstă de 18 ani, şi P.C.A., în vârstă de 24 ani, ambii domiciliaţi în Buşteni. Telefoanele mobile au fost recuperate, fiind abandonate pe str. Mircea cel Bătrân.

Cei doi suspecţi au fost reţinuţi de poliţişti, primul individ fiind cercetat pentru două infracţiuni de tâlhărie, iar al doilea pentru două infracţiuni de complicitate la infracţiunea de tâlhărie.

Cei doi au fost prezentaţi Judecătoriei Braşov, care a dispus arestarea lor preventivă pe o perioadă de 30 zile.

Distribuie dacă îți place!
  1. daa tare de tot.

    Reply
  2. da tomita vezi ce harnici sunt politisti la mocangeala

    Reply
  3. da am vazut s-au deplasat imediat si i-au prins super tare

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate