blog-logo

140.000 de turişti au vizitat Râșnovul în acest an!

140.000 de turişti au vizitat Râșnovul în acest an!

cetatea rasnovOraşul Râşnov a fost vizitat de la începutul anului de 140.000 de turişti, a anunțat, vineri, primarul oraşului Adrian Veştea.

„Ziua cu cei mai mulţi vizitatori la Cetatea Râşnov a fost sâmbătă, 17 august, când 3.000 de turişti au vizitat obiectivul turistic faţă de 1.500-2.000 de turişti într-o zi obişnuită. Dacă nu ar fi fost închisă cetatea în această lună patru zile pentru turnarea filmului internaţional ‘Regele scorpion’, probabil că numărul total al turiştilor care vizitează cetatea în această vară ar fi fost mai mare.

Vom vedea mai spre toamnă câţi turişti au vizitat Cetatea Râşnov în această vară”, a spus primarul. Numărul mare de turişti care vizitează Cetatea Râşnov se datorează şi acţiunilor culturale, festivaluri medievale, de film, de muzică, concursuri care se organizează începând din luna mai şi până în luna septembrie în cetate. Oraşul Râşnov a fost vizitat anul trecut de 206.000 de turişti, dar primarul crede că în acest an numărul turiştilor va depăşi cifra de 250.000 de turişti, fiind unul dintre cele mai vizitate oraşe din judeţ.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Elicopterul SMURD, misiune de salvare în zona cabanei Mălăiești

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate