Profit în creștere la Parcul Industrial Carfil

Profit în creștere la Parcul Industrial Carfil

parcul carfil Situaţia financiară a Parcului Industrial Carfil din Braşov are un trend accelerat de creştere, în urma comparării bilanţului primelor şase luni ale anului trecut cu aceeaşi perioadă a anului 2013, se precizează într-un comunicat depresă semant de directorul Parcului Industrial Carfil, Iosif Răzvan.
Cifrele arată că profitul net a crescut cu până la de 17 ori faţă de 2012, astfel că de la un profit de 919 lei în primele şase luni din 2012 s-a ajuns la un profit de 15.708 lei în aceeaşi perioadă a acestui an. Ritmul de creştere este evidenţiat şi de investiţiile din surse proprii, acestea dublându-se în prima jumătate a anului 2013, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2012, se mai arată în comunicatul de presă.
„Cifrele din prima jumătate a anului 2013 nu fac decât să confirme faptul că modelul de management adoptat de Parcul Industrial Carfil este un model de succes. Vechile platforme industriale se pot transforma în veritabile centre de afaceri, dacă se adoptă un management corect, cu o viziune strategică de dezvoltare.În momentul de faţă Parcul Industrial Carfil asigură sute de locuri de muncă prin intermediul zecilor de agenţi economici care au ales să închirieze spaţii în incinta sa. Atât Braşovul, cât şi întreaga ţară are nevoie de dezvoltare şi de utilizare eficientă a resurselor, fapt care se poate realiza prin colaborarea între stat şi mediul privat“, se arată în încheierea comunicatului de presă semnat de directorul general Parcului Industrial Carfil, Răzvan Iosif.
Potrivit directorului general, Parcul Industrial Carfil se întinde pe 1,8 ha din suprafaţa societăţii comerciale Carfil SA, are 500 de angajaţi care îşi desfăşoară activitatea în 45 de firme, care au ca obiect de activitate de la publicitate, servicii medicale, până la prelucrări prin aşchiere, prelucrări mecanice, tratament termic.

Alte articole:   Programul teraselor va fi prelungit până la miezul nopții!

Parcul Industrial Carfil este cel mai mic parc industrial din ţară, iar judeţul Braşov are cele mai multe parcuri industriale din ţară 12, a precizat pentru AGERPRES, directorul general al Parcului Industrial Carfil.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate