blog-logo

Scandal în țigănia din Gârcini

Scandal în țigănia din Gârcini

razie_politieDuminică noapte, polițiștii din Săcele au fost sesizați prin Dispeceratul 112, de către un cetățean de pe str. Piscului că o persoana a fost agresata in curtea unui imobilul de pe aceasta strada.

„La  faţa locului s-a deplasat un echipaj de siguranţă publică, fiind identificata victima in persoana lui G. B., care a fost preluata de Ambulanta Brasov si transportata la Spitalul Clinic de Urgenţe Braşov in vederea acordarii de ingrijiri medicale, acesta prezentand mai multe leziuni la nivelul capului. In urma cercetarilor si investigatiilor  efectuate, au fost identificati autorii agresiunii in persoana numitilor P.C. de 34 ani, P.P. de 17 ani si B.R. de 19 ani  din Sacele. S-a stabilit ca agresiunea a avut loc in curtea imobilului de pe str. Piscului, pe fondul unui conflict spontan intre vecinii mai sus mentionati“, se arată într-un comunicat de presă al Poliției.

Alte articole:   Mai mulți șoferi au fost amendați după ce au fost prinși în timp ce făceau drift-uri în Poiana Brașov

Bărbatul care se zbate între viaţă şi moarte, şi-a reclamat vecinii, duminică seară, în jurul orelor 22.00, că sunt gălăgioşi şi ascultă muzică la un volum prea mare pentru acea oră târzie. După venirea polițiștilor, s-a făcutr liniște, dar petrecăreții s-au răzbunat crunt pe cel care i-a reclamat.

Avand in vedere concluziile medico-legale si imprejurarile in care a avut loc fapta, indivizii sunt cercetați penal pentru savarsirea infractiunii de tentativa la omor calificat. Cercetarile sunt continuate cu cei trei autori in stare de retinere pentru 24 ore,  urmand a fi prezentati astăzi Tribunalului pentru Minori si Familie cu propunere de arestare preventiva.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate