blog-logo

Polițiștii au mai prins un evazionist din Brașov

Polițiștii au mai prins un evazionist din Brașov
Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Un bărbat din Braşov a fost reţinut de poliţiştii de investigare a fraudelor din Braşov, pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală.

Pentru recuperarea prejudiciului, poliţiştii au instituit sechestru asigurator asupra unui imobil al suspectului.
La data de 13 august, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov au reţinut un bărbat, de 38 de ani, din Braşov, pentru evaziune fiscală.
Bărbatul este suspectat că, în perioada februarie 2011 – februarie 2012, în calitate de asociat unic şi administrator al unei societăţi comerciale, nu ar fi înregistrat în contabilitate şi nu ar fi declarat către Administraţia Finanţelor Publice, venituri de 424.900 de lei.
Prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului este de 169.955 de lei. Pentru recuperarea prejudiciului, poliţiştii au instituit sechestru asigurator asupra unui imobil, format din casă şi teren, proprietatea suspectului.
Bărbatul va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Primăria Brașov a lansat licitația pentru încă 15 stații de încărcare a autoturismelor electrice
  1. ce stiri sunt astea? De substantiv propiu n-ati auzit? bine macar ca ati specificat orasul :))) verzelor.

    Reply
  2. au prins unul din evazionisti! ca aia care sunt la nivel inalt , sunt mai intai intrebati daca vor sa fie prinsi! de rahat institutiile de control, si de acelasi nivel si evazionisti!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.